OOGLASER APPARATUUR SCHWIND AMARIS 1050RS

Schwind Amaris 1050RS is een zeer geavanceerd superieur Excimer-laserapparaat. Van alle producten uit de Amaris-familie heeft dit innovatieve lasersysteem het beste prestatievermogen. De frequentie van de laserpulsen bedraagt 1050 Hertz. Bij geen van de andere Excimer-laserapparaten die op de markt zijn, is deze frequentie zo hoog. De Schwind Amaris 1050RS combineert de hoogste snelheid met zeer grote precisie.

De nieuwste technologie

Met het lasersysteem Schwind Amaris 1050RS kunnen oppervlaktebehandelingen worden uitgevoerd zonder dat het oppervlak daadwerkelijk hoeft te worden aangeraakt. Bij de zogenoemde No Touch-laser (Transprk) wordt het oog dan ook door geen enkel instrument aangeraakt.

Problemen met dichtbij en/of veraf zien worden met de Excimer-laser Schwind Amaris 1050RS gecorrigeerd zonder dat het oog door een lemmet wordt aangeraakt, zonder dat er een flap wordt gemaakt, zonder dat het oog wordt aangezogen en zonder dat er een snede in het hoornvlies wordt gemaakt.

De laser van het Schwind Amaris-systeem haalt epitheel weg. Epitheel is het dekweefsel op het oppervlak van het oog, dat weer kan aangroeien. Bij de behandeling wordt in slechts één stap het epitheel weggehaald en de refractieve laserbehandeling (het eigenlijke ooglaseren) uitgevoerd. Door deze methode duurt de behandeling aanzienlijk korter. Ook de genezingsduur is significant korter. Bovendien wordt de zichtkwaliteit sneller beter. Verder zorgt de SmartPulse-technologie (Smart Surface) voor een bijzonder glad hoornvlies, zodat de genezingsduur van de patiënten aanmerkelijk korter is en hun zichtkwaliteit zich aanzienlijk sneller verbetert.

Haarimplantatie-in-Turkije

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!