Dr. med Akın Akyurt

Dr. med Akın Akyurt

Een naam kan soms veel informatie geven, bijvoorbeeld als men iets speciaals zoekt. Als voorbeeld kan men denken aan het noemen van een hoeveelheid. Een kilo appels zal voor de meesten van ons een bepaald beeld opleveren. Toch kan hier soms ook wel een verassing om de hoek komen kijken. Het maakt namelijk voor de verpakking veel uit of de kilo uit kleine appels of grote appels bestaat. Zo is het ook met aanduidingen van personen. Het komt helaas nogal eens voor dat men de functie waarvoor men opgeleid is, ietwat mooier of interessanter maakt dan de werkelijkheid is. Een voorbeeld uit de praktijk komt van een persoon die vertelde dat hij gepromoveerd was. De daaropvolgende vraag was, “aan welke universiteit?” Helemaal fout. Want deze persoon was nooit afgestudeerd aan een universiteit. Hij had promotie op zijn werk gemaakt en was hoofd van een afdeling geworden! Bij de vraag “Wie is oogarts Akin Akyurt”, is geen twijfel mogelijk, want zijn functie is OOGARTS, en tevens hoofd van zijn kliniek.

Maar het bovenstaande geeft nog weinig verdere informatie over Wie is oogarts Akin Akyurt?

Bijvoorbeeld kan men denken aan de Expertise van hem. Hierbij moet U denken aan een huidige trend in de medische sector. Artsen die opgeleid worden, kunnen altijd een richting kiezen waarin zij zich willen bekwamen. Als we dan kijken naar Wie is oogarts Akin Akyurt?, dan weten we meteen dat hij zich gespecialiseerd heeft in de oogheelkunde. Een volgend belangrijk aspect van de kwaliteit van artsen, is de vraag of ze in hun betreffende specialisatie veel of weinig ERVARING opgedaan hebben. De tendens tegenwoordig is, dat specialisten uit verschillende ziekenhuizen of klinieken een samenwerking verband aangaan. Zo kan een specialist in meer ziekenhuizen werken op zijn gebied en daardoor per jaar veel operaties verrichten en dus ook veel ervaring opdoen. Er is een groot verschil tussen bijvoorbeeld een oogarts die honderd ogen per jaar behandeld en een die er duizend helpt. Bij de vraag “Wie is oogarts Akin Akyurt”, zult U verbaasd staan over het antwoord met betrekking tot het aantal verrichte ingrepen, het zijn er meer dan 30.000! Hij is zeer ervaren ondanks zijn nog relatief jonge leeftijd.

Een andere belangrijke vraag is, of een arts die in het buitenland woont en werkt écht voldoende opgeleid is. In Nederland horen we in dit verband vaak zeggen “Kijk uit waar je aan begint! Men heeft in dat land niet het niveau van onze opleidingen”.  Wees gerust, want op de vraag Wie is oogarts Akin Akyurt krijgt U een helder antwoord. Hij heeft zijn opleiding in o.a. Duitsland genoten, en is tevens aangesloten bij de oog specialistenverenigingen van zowel Duitsland, Europa, alsook van twee organisaties in de USA. Door hier van lid te zijn, en de bijbehorende congressen te bezoeken, zorgt Dr. Akyurt er voor dat hij steeds op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van oogheelkunde.

Als deze informatie aangevuld zou moeten worden, dan is het voor velen die overwegen om in het buitenland een medische ingreep te ondergaan, ook van belang hoe men behandeld wordt. Is de oogarts naast deskundig en ervaren ook een vriendelijk. Is hij geduldig, neemt hij de tijd voor je. Stelt hij je op je gemak. Bij een ontmoeting met hem, zult U meteen de rust ervaren die hij uitstraalt. Bij de controle na de ingreep, zult U versteld staan van de nauwkeurige en uitgebreide uitleg die U van hem krijgt. Kortom, de vraag wie is oogarts Akin Akyurt kan met al deze   kwalificaties beantwoord worden.