Ervaringen

Klasse

Lensimplantatie Laatste behandeling: november 2020 Geplaatst op 22-11-2020

Zoals beloofd begon het al op het vliegveld waar de chauffeur keurig netjes op ons stond te wachten.
Direct kregen we een flesje water aangeboden en werden direct tijdens de rit naar het hotel gebeld door Uzlum.
De andere dag werden we ontvangen door Uzlum en werden alle onderzoeken gedaan waarbij Uzlum steeds aanwezig was.
Daarna bij de keurige, rustige arts geweest om alles te bespreken waar ook Uzlum weer alles keurig vertaalde.
Deze dame spreekt perfect Nederlands.
Daarna zijn mijn man en ik allebei geholpen aan het eerste oog.
Zelf heb/had ik enorme probleem ogen,de arts had in jaren zo moeilijke ogen niet meer gehad.
Goede uitleg meegekregen over het druppelen en bij evt vragen konden we zoals altijd Uzlum bellen of appen.
Andere dag controle en de dag erna het het andere oog geopereerd.
De dag daarna weer uitgebreide controle.
Mijn behandeling was niet pijnloos die van mijn man enigszins wel.
Nu rustig aan genezen en alles opvolgen qua druppelen enz.
Het zicht en vooral het lezen is bij mijn man al enorm vooruit gegaan, bij mij zelf zal dit iets langer duren hoewel ik nu al steeds meer verschil merk.
Het hotel wat Uzlum voor ons geboekt had krijgt ook een dikke 10.

Pluspunten:

Het vertrouwen en constante aanwezigheid van Uzlum
Al vroeg je 10 keer hetzelfde je kreeg steeds liefdevolle antwoorden terug, geen ene vraag is teveel
De arts is een zeer rustige, keurige, getalenteerde man, en voor dames onder ons nog een een charmante man
Wat vooraf gezegd is klopt ook,zoals hotel, de breng- en haal service enz
Ook de service en dikke korting bij de optiek natuurlijk ook verzorgd door Uzlum
Vol vertrouwen zijn we dit aangegaan en zeer tevreden over alles

Minpunten:

Geen

 

Zie de oorspronkelijke opmerking

 

Fantastisch

Nieuwe Trifocale lenzen Laatste behandeling: november 2020 Geplaatst op 28-11-2020

Mijn ervaringen zijn in één woord samen te vatten, fantastisch, en daar is alles mee gezegd. Er is niets op aan te merken. Alles is geweldig geregeld.

Pluspunten:

Op alle fronten, de opvang, begeleiding, operatie, nazorg, wordt je uitstekend geholpen.

Minpunten:

Geen minpunten te benoemen

Zie de oorspronkelijke opmerking

 

Nicole Ponnet

Nicole Ponnet

Hollebosch Marc

Hollebosch Marc
brian holle bosch

Petra Bennis

Petra Bennis

Glenn Baladien

Glenn Baladien

Gisla Tedjai

Gisla Tedjai

Leve het brilloze leven!

Trifocale implantlenzen Laatste behandeling: oktober 2020 Geplaatst op 24-10-2020

Ik ben op maandag 19 oktober laat in de middag aangekomen in Istanboel. Van te voren had ik al appcontact met Ozlem van de kliniek gehad (in perfect nederlands) dus wist ik dat de chauffeur buiten op mij stond te wachten met een naambordje. Nadat ik de chauffeur had gevonden kreeg ik Ozlem aan de telefoon. Omdat ik pas laat aankwam spraken we dinsdagochtend af voor het oogonderzoek. Dinsdagochtend om 9 uur arriveerde ik vanuit mijn hotel in de kliniek (3 minuten lopen). Ik werd warm welkom geheten door Ozlem en daarna werden mijn ogen getest door een stuk of 10 van die high tech apparaten. Daarna kreeg ik een gesprek met Dr Akyurt.
Daaruit bleek dat trifocale lenzen voor mij geschikt zouden zijn. Ik kreeg vrij snel daarna de behandeling, dus hoefde niet dagen zenuwachtig rond te lopen. Van te voren word je nog grondig gecheckt, bloeddruk en er wordt ter controle nog wat bloed afgenomen. Das handig, weet je gelijk dat dat ook goed zit. Daarna diverse oogdruppels en een tabletje waar je heerlijk rustig van wordt. Ik ging vrij relaxed de operatiekamer in en werd binnen een kwartier weer naar buiten gereden. Geen centje pijn gehad. Daarna met Ozlem naar de apotheek naast de kliniek om gelijk je oogdruppels voor de hele periode te halen. Woensdag controle van het eerste oog en donderdag aan mijn 2de oog geholpen. Vrijdag de laatste controle gehad, toen had ik al afscheid van mijn bril genomen.

Pluspunten:

Prijs- kwaliteit verhouding, betrokkenheid (zelfs op zaterdagavond krijg ik nog een appje van Ozlem hoe het gaat), vakkundigheid (ik had 200 % vertrouwen in Dr Akyurt), het persoonlijke contact (je voelt je geen nummer), het voelde gewoon als een warm bad.

Minpunten:

Absoluut geen minpunten, maar ik had nog een aanvulling op de nazorg (ik werk namelijk in de zorg, vandaar). Hier werd heel positief op gereageerd, dat gaf ook een fijn gevoel.

Aad Bijsterbosch
Goedkoper uitgekomen, professioneler geholpen & lekker gegeten

TransPRK Laatste behandeling: september 2020 Geplaatst op 22-10-2020

Ik ben 22 en ik wou rond september mijn ogen laseren. Ik ben hiervoor naar een zelf bekroonde nummer 1 kliniek in Nederland geweest. Hier kreeg ik te horen dat maar 1 behandeling mogelijk was, en dit was maar liefst 7000 euro. Te duur dus, en niet mee akkoord gegaan.

Toen ben ik verder gaan kijken en kwam ik erachter dat de kliniek in Nederland veel “horror” ervaringen had met ongeduldige artsen die niets wouden uitleggen tijdens de behandeling, en arme patienten die slecht zicht behouden na de behandeling zonder vergoeding.

In mijn hoofd dacht ik altijd “in het buitenland kan het goedkoper”. Toen heb ik ooglasertrefpunt.nl ontdekt en had ik een keuze gemaakt tussen 2 klinieken die zich bevinden in het buitenland. 1 van de 2 is dus deze kliniek, Veni Vidi Oogkliniek. De kliniek staat op dit moment nummer 2 op ooglasertrefpunt.nl. Via de site heb ik makkelijk contact kunnen opnemen (rond 22:00 zonder problemen). Alles werd goed gecommuniceerd en geregeld. Wij boeken de vluchten en het vervoer + verblijf wordt geregeld.

De dag na aankomst gingen we naar de kliniek. Het was op loop afstand (3 minuten) van het hotel. direct gecontroleerd, geadviseerd (met Nederlandse begeleiding) en behandeld. Hier bleek dus dat ik voor de TransPRK methode kon kiezen. Maar ookal was het dezelfde methode, dan zou ik alsnog veel minder hebben betaald. En dan denk je misschien “Het is goedkoper, maar dan moet het ook slechter zijn toch?” Nee! De kliniek was zelfs professioneler dan wat ik in Nederland heb ervaren. Je krijgt advies van de arts zelf, iets dat ik zelf niet heb meegemaakt in Nederland. Ik heb het niet over alle klinieken in Nederland, maar wel de kliniek waar ik eerst heen ging.

De behandeling was relaxed, er wordt gezegd wat je moet doen en je voelt geen pijn. De nazorg was vervelend maar dat zal het altijd zijn met deze methode, waar je ogen ook worden behandeld.

Tijdens het verblijf na de behandeling, iedere dag lekker gegeten. Je hebt van alles om het hotel. Ook geen buikpijn gekregen of iets dergelijks.

Paar dagen later terug naar Nederland.

Ongeveer een maand later, zie ik al heel goed. Het is nog niet even goed als eerst maar met de TransPRK methode duurt het gewoon wat langer. Mijn ogen waren super slecht (sterkte, hoornvlies dikte) en ik was verbaasd dat deze methode een optie was voor mij. Deze behandeling is zo ver ik weet het goedkoopst en veiligst, maar met een lange herstelfase. Alle methodes zijn veilig, maar de risico’s worden wel verteld voordat je akkoord gaat met de behandeling. Nog steeds heb ik goed contact en ik kan altijd terecht met nieuwe vragen.

Conclusie:
Ogen professioneler behandeld, heel lekker gegeten & genoten en meer dan de helft wat ik initieel zou betalen in mijn zak gehouden. Misschien is de review niet zo gedetaileerd maar geloof mij dat alles perfect verliep. De ervaring van de arts is terug te zien in het resultaat.

Pluspunten:

Beschikkend over de laatste generatie machines
Schoon en vriendelijk
Artsen met enorm veel ervaring
Geld is hier niet de motivatie

Zie de oorspronkelijke opmerking

Fırat Talei

Een fantastisch leven na de operatie

Lensimplantaten trifocal
Laatste behandeling: september 2020
Geplaatst op 11-10-2020

Van begin tot eind is de begeleiding heel goed geweest. Ons contact persoon özlem die vloeiend Nederlands spreekt staat letterlijk 24 uur per dag voor je klaar. De kliniek is heel netjes en heel schoon met professionele medewerkers. De dokter is zeer bekwaam en vriendelijk. Zowel voor, tijdens als na de operatie wordt je goed begeleid en op de hoogte gehouden. Ik ben begonnen aan een heerlijk leven zonder bril..
Pluspunten:

Professionaliteit, hygiëne, vriendelijkheid, goede zorg en informatie, voor tijdens en na de operatie.
Minpunten:

Geen

Aad Bijsterbosch

Goede arts en fijne begeleidster!

Lensimplantatie
Laatste behandeling: oktober 2020
Geplaatst op 04-10-2020
Pluspunten:
Kliniek is schoon en hygienisch. Begeleiding is perfect. Kon altijd terecht bij mijn begeleidster, 24/7. Snelle reacties. Lieve medewerkers!

Minpunten:
Over het algemeen geen minpunten. Viel me wel op dat er een opticien aanwezig was die niet graag lacht (glimlachje is genoeg). Vond ik persoonlijk niet echt klantvriendelijk. Gedag zeggen is wel het minst wat een persoon kan doen. (Dame met lang blond haar, krullen). Heb deze dame niet meegenomen in de beoordeling boven in omtrent klantvriendelijkheid, want de rest was super leuk, lief en vriendelijk. Had verder alleen verwacht dat de behandeling minder pijn zou doen, maar ieder persoon ervaart dit natuurlijk anders! Hoeft dus geen minpunt te zijn.

Zie de oorspronkelijke opmerking

Amina Ghazouani

Beter kon ik mij niet wensen

LASIK
Laatste behandeling: september 2020
Geplaatst op 18-09-2020
Een goede review behoort zowel de plus als de minpunten te bevatten. Echter in ik geen één minpunt hier delen aangezien mijn ervaring alleen maar positief is geweest. Van begin tot eind is de begeleiding absoluut perfect geweest. De contactpersoon die overigens vloeiend Nederlands spreekt staat letterlijk 24 uur per dag voor je klaar. Je bespreekt samen de mogelijkheden mbt welke behandeling het beste geschikt is voor mij persoonlijk. Je wordt opgehaald vanaf het vliegveld en netjes naar je hotel gebracht. De dag van het vooronderzoek wordt je opgehaald en weer teruggebracht. Dit is ook zo op de dag van de behandeling zelf. De behandeling die overigens maar een paar minuutjes duurt. De kliniek is heel netjes en heel schoon met professionele medewerkers. De dokter is zeer bekwaam en vriendelijk. En het eind resultaat voor mij is absoluut perfect! Heerlijk om alles scherp te kunnen zien zonder bril of lenzen! Ook op de laatste dag word je netjes opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Je wordt ook goed geïnformeerd over de nazorg en je krijgt voldoende oog druppeltjes mee voor de periode waarin je ze nodig hebt na de behandeling. Ook werken ze samen met een kliniek in Utrecht mocht er na terugkomst om wat voor reden dan ook een complicatie optreden. Waarschijnlijk is dit helemaal niet nodig maar het is fijn om te weten dat het er wel is.
Verder is Istanbul zelf een prachtige bruisende stad met veel geschiedenis en veel goede restaurants die overigens enorm goedkoop zijn in verhouding tot Nederland. En nogmaals de begeleiding die ik heb gehad van een dame genaamd Özlem heb ik als zeer prettig ervaren.

Pluspunten:
Transportatie van en naar hotel
Begeleiding
Behandeling
Voor en na zorg
Eindresultaat

Minpunten:
Geen

Zie de oorspronkelijke opmerking

Farid Mbarki

 

 

Eddie Morskate

 

John & Corrie

Buitengewone service en super vakkundige operatie

Lenstransplantatie Laatste behandeling: november 2019 Geplaatst op 19-04-2020

De begeleiding vanaf de allereerste afspraak was fantastisch. Ik kon 24/7 met al mijn vragen, in het Nederlands, terecht. Zelfs toen ik een hotel geboekt had en iets niet zeker wist, belden zij voor mij dat hotel om te vragen hoe iets zat. Fenomenaal wat vooraf allemaal gedaan werd.
Toen ik met het vliegtuig landde, stond er al iemand klaar met een naambordje. Zodra we elkaar voorgesteld hadden, kreeg ik Öslem, van de kliniek, weer aan de lijn. In perfect Nederland heette ze me van harte welkom en legde uit dat ik direct door werd gereden naar de kliniek en wat mij te wachten stond. Mijn vriend en zoon mochten gratis mee in de super-de-luxe taxi!
Bij de kliniek stond Öslem ons al op te wachten. Het was erg druk, maar ze nam alle tijd. We kregen rustig koffie en fris, en ze legde alles rustig uit. Tijdens elk onderzoek ging ze mee naar binnen een vertelde exact wat ze gingen doen en wat ik moest doen.
De service was ongelooflijk.
Op de dagen van de operatie exact hetzelfde. De arts was zeer vriendelijk en sprak goed Duits en Engels. Ook hij nam alle tijd en sprak alles door, ook wat de verwachtingen waren. Hoewel het druk in de kliniek was, voelde ik me zeer welkom. Wat een warm bad!
Öslem bracht me tot aan de deur van de operatie kamer, en toen ik terug werd gereden, zat zij direct weer aan de andere kant van de deur. Zo fijn om overal dat lieve, mooie, vertrouwde gezicht te zien!

De operatie duurde nog geen 10 minuten. Ik kreeg papieren, druppels etc mee voor alle nazorg. Zelfs na de laatste controle bleef Öslem vragen hoe het ging. Ze regelde, na een week, alsnog gratis vervoer voor ons alle 3 naar het vliegveld.

Ik heb nog nooit zoveel service en vriendelijkheid, maar vooral ook kundigheid meegemaakt als hier! Ik zou mijn ouders en kinderen aan deze mensen en deze kliniek toevertrouwen!

Dankjulliewel voor deze onvergetelijk positieve ervaring in Turkije!

Pluspunten:

Professionaliteit
Zeer moderne apparaten
Zeer vriendelijk
Duidelijk

Minpunten:

Niet kunnen vinden

 

Zie de oorspronkelijke opmerking

Mijn beste keus in jaren????

Lensimplantaten trifocal Laatste behandeling: februari 2020 Geplaatst op 19-04-2020

Inmiddels bijna 2 maanden verder en het hele proces tot nu toe heeft mijn verwachting meer dan waargemaakt, vanaf het eerste kontakt via mail en een tel persoonlijk gesprek tot en met nu toe ben ik echt super tevreden over Veni Vidi oogkliniek Istanbul, de begeleiding door Özlem Akyurt, haar man oogarts Akin Akyurt het professionele team t/m de chauffeur die altijd netjes op tijd was om me steeds van hotel naar de kliniek te brengen en terug zou ik echt iedereen zo aanraden om je ogen bij deze kliniek te laten behandelen! Kort samengevat, elke dag dat je deze ingreep uitsteld is een gemiste goedzichtdag????

Pluspunten:

Voor mij was de persoonlijke begeleiding van Özlem van begin tot eind heel prettig omdat ik er voor had gekozen alleen te gaan.

Minpunten:

Voor mij geen minpunten.

 

Zie de oorspronkelijke opmerking

Verwachting meer dan waar gemaakt

Trifocale lensimplantaten laten plaatsen Laatste behandeling: februari 2020 Geplaatst op 16-02-2020

Na uitgebreid vooronderzoek en bespreking van de resultaten hebben we in overleg gekozen voor de trifocale implantaatlenzen. Doordat de behandelend arts Dr. Akyurt ook zelf de operatie uitvoert, heeft dit bij mij zeer veel vertrouwen gewekt.
De operatie zelf is voor mij zeer soepel verlopen en ik heb tijdens de operatie geen pijn gevoeld.
Ook in de week na de operatie geen pijn gevoeld. Ik kan nu weer normaal een krant lezen en mijn mobiele telefoon gebruiken zonder naar een leesbril te moeten zoeken. Ook op verschillende afstanden prima zicht.

Pluspunten:

Zeer ervaren oogarts.
De nederlands sprekende begeleiding .
Uitgebreide resultaten bespreking.
Persoonlijk contact.
Informele omgang.

Minpunten:

Geen minpunten

Zie de oorspronkelijke opmerking

Trifocale implantaatlenzen door Dr. Akin Akyurt

Trifocale implantlenzen Laatste behandeling: januari 2020 Geplaatst op 04-02-2020

Heel tevreden ben ik over de kundige behandeling van dr. Akin Akyurt. Hij heeft bij mij trifocale implantlenzen aangebracht en daardoor heb ik nooit meer een bril nodig! Het gerommel en gepruts met zachte lenzen is nu gelukkig ook voorbij.

Al vanuit Nederland had ik goed contact met Özlem, zowel telefonisch als via de email en whatsapp. Zij is de medisch adviseur en heeft mij ervan overtuigd, dat alles goed geregeld zou worden. Dit en alle goede reviews die ik vooraf gelezen heb, heeft mij doen beslissen om de stap te wagen en naar Istanbul af te reizen.
Ze heeft de transfer van het vliegveld naar het hotel geregeld en de transfer van het hotel naar de oogkliniek. In de kliniek in Kadiköy werden we iedere dag door haar ontvangen (er waren meer Nederlanders voor lensimplantaten) Özlem heeft ons begeleid, alles uitgelegd en al onze vragen beantwoord. Ook tijdens het gesprek met de arts dr. Akyurt was zij erbij. Zij dacht werkelijk aan alles. Perfecte gastvrouw en begeleidster, tot in de puntjes!

Ik ben ervan overtuigd, dat dr. Akin Akyurt een topper is in zijn vakgebied.

 

Zie de oorspronkelijke opmerking

Mijn aanvraag voor een ooglenstransplantatie werd snel behandeld en zeer professioneel zorg ontvangen. Alles werd zorgvuldig uitgelegd en ik werd de gehele behandeling begeleid door de echtgenote van de behandelend chirurg. Alles in het Nederlands en de c

Ooglenstransplantatie Laatste behandeling: januari 2020 Geplaatst op 22-01-2020

Mijn aanvraag voor een ooglenstransplantatie werd snel behandeld en zeer professioneel zorg ontvangen. Alles werd zorgvuldig uitgelegd en ik werd de gehele behandeling begeleid door de echtgenote van de behandelend chirurg. Alles in het Nederlands en de chirurg was zeer vriendelijk en professioneel. Ik heb mij de gehele week zeer speciaal gevoeld met uitstekende zorg. Na 25 jaar geen bril of contactlenzen meer. Wat een zaligheid en had deze behandeling 10 jaar eerder moeten doen.

Pluspunten:

Zeer professioneel

Minpunten:

Geen

 

Zie de oorspronkelijke opmerking

Unglaubliche Sehen mit 53!!!!

Linsen implantat Laatste behandeling: oktober 2019 Geplaatst op 07-01-2020

Ergebnis nach eine multifokal Linsen Implantat!! Wahnsinn!!!Ich schreibe genau jetzt mit meinem Handy eingestellt mit kleinen Buchstaben (nicht die übergroß seit 12 Jahre) ohne Brille!! Ist mein Traum voll erfüllt!!!!
Ich habe ganz zufällig die Klinik Veni vidi Göz in Internet gefunden,kontaktiert mit halbe Interesse,weil ich dachte dass die werden mir sicher sagen dass wegen mein Beruf (Reisebusfahrer) Ich kann nicht oder ich könnte nicht behandelt werden…das wurde mir auch in Vorarlberg,Österreich wo ich lebe,bei einem renommierten Augenarzt gesagt!
Das war ein Resultat nach mein 42 Geburtstags, langsam musste ich die Buchstaben Format ändern, und die Anfang der Brille geschickte…Brille wechseln alle x Monate,Altersichttigkeit war mein Problem, Lasern war für mich außer Diskussion, dann sind langsam mit 51 auch die Gleichtsichtbrille gekommen!!!
ABER:ich wollte ein Leben ohne Brille haben, wie immer, bevor die Altersichttigkeit! Und die Multifokal Linsen Tausch (Implantate) war die einzige Lösung, ABER der Vorarlberger Artzt sagte mir das die beste Linsen sind verbunden mit ein Problem im Dunkelheit, am Abend beim fahren wird unmöglich weil Die Auto Lampen Licht Strahlung Stört so viel das für einige Sekunden man kann nicht sehen, und für mich (reisebusfahrer) keine Chance, der wollte nicht mal hören, für ihn die Linsentausch war außer Diskussion!!! So habe mich beruhigt (ein bisschen nur),aber irgendwie ein Abend beim tippen am IPad Ich bin auf eine Internetseite angestoßen!!
Nach ein Par SMS mit Der Frau Özlem, erfahre ich das die Klinik in Istanbul ist und laut meine Augenwerte, kontrolliert 9 Monate vorher, ich könnte ein Kandidat für die Multifokallinsen Implantat sein!
Zu erste muss Ich durch die mehrere Augen Test vorbei, wenn ist alles ok dann wird die OP gemacht, wenn nicht dann Fliege Nachhause!!
Ich Dachte Istanbul ist Eine Wunderschöne Stadt, ich könnte verbinden Spaß mit Gesundheit, Wenn ich kann nicht operiert werden dann bin immer ein Turist in Istanbul!!! Das Lohnt sich auf alle Fälle, so in der nächsten tagen habe Flieger organisiert und Termin festgelegt! Das Hotel wurde von der Klinik reserviert, dann ich habe Brav die Termin gewartet und nach Istanbul mit meiner Frau geflogen!! Also von dem Flughafen bis Hotel und zu der Klinik, waren wir mit sehr professionell und freundlich Fahrer begleitet (Klinik Organisation), In der Klinik die Frau Özlem hat uns ÜBERALL IMMER BEGLEITET, sie hat uns nie 5 Minuten allein gelassen!!! Nach 1 Stunde Augen test, bekomme ich die Antwort JA
Für mich war fast nicht zu glauben,und ich war so Aufgeregt das ich dachte:es kann nicht sein!!!!!
Zu erste wurde der rechte Auge operiert und nach 2 Tage der Linke, die OP dauert 10-15 min jedesmal, absolut schmerzenfrei, Nach der Behandlung Augentropfen regelmäßig öfters die erste Woche und weiter einige Monate!!Ich konnte schon am nächsten Morgen mit der erste operiert Auge sehr gut meine sms lesen, Fern war noch nicht wie hätte sein sollen, aber langsam ist die Ferne auch angekommen!!!UND DIE LICHT AM ABEND???
Also die Tatsache ist das ich sehe besser am Abend als am Tag!!!!! Keine Störung beim Auto-Bus fahren, absolut Kein Problem!!! Die Ferne 100% langsam kommt, ich merke jeden Tag der Unterschied, mit Starke Sonne ist besser mit Sonnenbrille!! Das wurde mir auch erwähnt von der Frau Özlem! Also ich habe immer sehr sehr brav alles gemacht, was die Frau Özlem mir gesagt hat, ihre Hilfe ist sehr wichtig ,hat Man immer das Gefühl geholfen zu sein .
Ich Muss mich unbedingt recht herzlich beim Dr Akin Akyurt bedanken, der ist der man der hat mein Traum zu Realität gemacht!!! Wir haben schon im Plan wieder nach Istanbul zu Fliegen, aber nur als Turisten….sehr verständlich auch zum Hallo sagen an unsere Freunde, die haben mich die größte Geschenke gegeben.
Sehen ohne Brille (Es war mein Wunsch seit einige Jahren)!!!

Pluspunten:

Sehr sauber, gut organisiert und Sehr freundliche und kompetenten Personal

Minpunten:

Keine

Zie de oorspronkelijke opmerking

Attila Görgü aus Dornbirn (Österreich)

Annick Buyse

els v d lugt

Els V D Lugt

annick_buyse

annick_buyse

Annick Buyse

Eduard Morskate

Na lang getwijfeld te hebben om me ogen te laten laseren ben ik door middel van een kennis die hier behandeld is in contact gekomen met mevrouw Akyurt Özlem. Die mij vanaf het begin tot eind uitstekend heeft geholpen we werden van het vliegveld opgehaald en van het hotel als we afspraken hadden. Eenmaal in de kliniek werden we door haar begeleid en het voelde allemaal heel vertrouwd vanaf het begin tot eind.

 

De operatie zelf duurde kort en ik werd goed begeleid in de proces door Dr.med Akın Akyurt.

Na de controle kwamen we erachter dat me zicht na een dag al bijna 100% was en dat voelde heel fijn ik zou iedereen aanraden die twijfelt aan het ooglaseren om contact op te nemen met de kliniek en niet zo lang te wachten/twijfelen als ik.

Mourtada Aadmi

Rudy Cams

Na een 25 jaar geleden keratotomie behandeling aan mijn ogen (krasjes) ging mijn zicht zowel voor ver als dichtbij achteruit. Na een trifocale lensimplantaat behandeling door Dr. Akin Akyurt in de Veni Vidi eye goz kliniek in Istanbul kon ik terug 100 % zien, lezen en genieten !!!De professionaliteit, voor- en nazorg was indrukwekkend. Ook niet vergeten de uitmuntende begeleiding van de vriendelijke, spontane en zeer behulpzame Ozlem die op haar beurt de patienten in de watten legde. Een grote respectvolle dank aan Dr.Akin & Ozlem..!!!!!

Rudy Cams

Onze Multifocale Implantlens patiënten uit België sturen een maand na hun behandeling deze foto’s 😀Nooit meer een vertebril of een leesbril meer 👍

 

 

 

Gisla Tedjai

 

 

Yvonne

 

Zeer tevreden ben ik over mijn laserbehandeling bij Ooglaseren Turkije.

 

Van begin tot eind heb ik zeer goede en adequate begeleiding gehad bij toch wel een voor mij spannende behandeling  aan mijn ogen.
De oogarts Op.Dr.med Akın Akyurt heeft een perfecte behandeling uitgevoerd met als resultaat dat ik alles 100% zonder bril of lenzen kan zien.
Wat een verademing om wakker te worden met scherp zicht en niet meer me druk te maken met dat ik iedere dag mijn ogen belast met het dragen van lenzen.
Daar waar sommige mensen uit mijn omgeving zich afvroegen waarom ik naar Turkije ben gegaan om mijn ogen te laseren, kan ik nu volmondig zeggen dat ik hierin de allerbeste keuze heb gemaakt. Naast dat de behandeling veel goedkoper is dan in Nederland, ben ik blij verrast geweest over de professionele aanpak en geavanceerde apparatuur.
Een aanrader dus!

 

Groeten Yvonne!

 

 

 

 

 

Philippe Adam

Hallo.. Özlem.. Zelfs aan het werk op zondag.. Dank voor het doorsturen van de foto… En…. Weet je wat nog meer fantastisch is… Alles wat er rond geschreven staat.. kan ik zo lezen.. en.. ik schrijf je dit bericht vanop mijn telefoon.. en jij weet het al.. ZONDER BRIL..! Gewoon ongelofelijk SUPER.. Vertaal dit aan de arts en bedank hem voor wat hij realiseerde..!

Pierre Jacobs

Het was een zeer geslaagde onderneming. Ik zal het zeker aanraden. Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken voor de goede begeleiding, de goede zorgen en voor alle vriendelijkheid die ik heb mogen ontvangen. Ga zo door.

Jacobien en Wim Boskeljon

De begeleiding door mevrouw Özlem Akyurt was super. Wij werden van het vliegveld opgehaald en later weer met de taxi teruggebracht. Ook het hotel was goed verzorgt en was een goede omgeving om weer op te starten.

Elif Polat uit Nederland

Nadat ik goed ingelicht was door mevrouw Akyurt werd ik meteen razend enthousiast en heb besloten onder behandeling te gaan bij Veni Vidi Göz. Het was een goede ervaring met een erg fantastisch resultaat.

Dion en Ingrid

Wij zijn met z’n tweën voor een behandeling naar Istanbul gegaan en de keuze voor Veni Vidi Göz, uiteindelijk hebben wij daar geen spijt van gekregen. Het was het geld meer dan waard, er ging een wereld voor ons open.

Simon Steentjes

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er niet wordt gesproken over pijn, Tijdens de behandeling voel je bijna niets, de dag erna was een goede aanvulling. Langszaam herstellen en wennen is het credo.

Randy

Na een lang zoeken naar een geschikte kliniek voor een ooglaser behandeling, ben ik uiteindelijk uitgekomen op de website van Ooglaseren Turkije waarbij ik een zeer professionele indruk kreeg en contact heb gezocht met de kliniek (Veni Vidi Göz).

Uiteindelijk geholpen aan twee ogen waar het linkeroog -5 had en het rechteroog -2. Na een goed begeleidingsproces gekozen voor Ooglaseren in Turkije. Nu zie ik alles weer helder, het was uiteindelijk een mooie goedkope investering om weer goed te kunnen zien.

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!