Ervaringen

els v d lugt

Els V D Lugt

annick_buyse

annick_buyse

Annick Buyse

Eduard Morskate

Na lang getwijfeld te hebben om me ogen te laten laseren ben ik door middel van een kennis die hier behandeld is in contact gekomen met mevrouw Akyurt Özlem. Die mij vanaf het begin tot eind uitstekend heeft geholpen we werden van het vliegveld opgehaald en van het hotel als we afspraken hadden. Eenmaal in de kliniek werden we door haar begeleid en het voelde allemaal heel vertrouwd vanaf het begin tot eind.

 

De operatie zelf duurde kort en ik werd goed begeleid in de proces door Dr.med Akın Akyurt.

Na de controle kwamen we erachter dat me zicht na een dag al bijna 100% was en dat voelde heel fijn ik zou iedereen aanraden die twijfelt aan het ooglaseren om contact op te nemen met de kliniek en niet zo lang te wachten/twijfelen als ik.

Mourtada Aadmi

Rudy Cams

Na een 25 jaar geleden keratotomie behandeling aan mijn ogen (krasjes) ging mijn zicht zowel voor ver als dichtbij achteruit. Na een trifocale lensimplantaat behandeling door Dr. Akin Akyurt in de Veni Vidi eye goz kliniek in Istanbul kon ik terug 100 % zien, lezen en genieten !!!De professionaliteit, voor- en nazorg was indrukwekkend. Ook niet vergeten de uitmuntende begeleiding van de vriendelijke, spontane en zeer behulpzame Ozlem die op haar beurt de patienten in de watten legde. Een grote respectvolle dank aan Dr.Akin & Ozlem..!!!!!

Rudy Cams

Onze Multifocale Implantlens patiënten uit België sturen een maand na hun behandeling deze foto’s 😀Nooit meer een vertebril of een leesbril meer 👍

 

 

 

Gisla Tedjai

 

 

Yvonne

 

Zeer tevreden ben ik over mijn laserbehandeling bij Ooglaseren Turkije.

 

Van begin tot eind heb ik zeer goede en adequate begeleiding gehad bij toch wel een voor mij spannende behandeling  aan mijn ogen.
De oogarts Op.Dr.med Akın Akyurt heeft een perfecte behandeling uitgevoerd met als resultaat dat ik alles 100% zonder bril of lenzen kan zien.
Wat een verademing om wakker te worden met scherp zicht en niet meer me druk te maken met dat ik iedere dag mijn ogen belast met het dragen van lenzen.
Daar waar sommige mensen uit mijn omgeving zich afvroegen waarom ik naar Turkije ben gegaan om mijn ogen te laseren, kan ik nu volmondig zeggen dat ik hierin de allerbeste keuze heb gemaakt. Naast dat de behandeling veel goedkoper is dan in Nederland, ben ik blij verrast geweest over de professionele aanpak en geavanceerde apparatuur.
Een aanrader dus!

 

Groeten Yvonne!

 

 

 

 

 

Philippe Adam

Hallo.. Özlem.. Zelfs aan het werk op zondag.. Dank voor het doorsturen van de foto… En…. Weet je wat nog meer fantastisch is… Alles wat er rond geschreven staat.. kan ik zo lezen.. en.. ik schrijf je dit bericht vanop mijn telefoon.. en jij weet het al.. ZONDER BRIL..! Gewoon ongelofelijk SUPER.. Vertaal dit aan de arts en bedank hem voor wat hij realiseerde..!

Pierre Jacobs

Het was een zeer geslaagde onderneming. Ik zal het zeker aanraden. Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken voor de goede begeleiding, de goede zorgen en voor alle vriendelijkheid die ik heb mogen ontvangen. Ga zo door.

Jacobien en Wim Boskeljon

De begeleiding door mevrouw Özlem Akyurt was super. Wij werden van het vliegveld opgehaald en later weer met de taxi teruggebracht. Ook het hotel was goed verzorgt en was een goede omgeving om weer op te starten.

Elif Polat uit Nederland

Nadat ik goed ingelicht was door mevrouw Akyurt werd ik meteen razend enthousiast en heb besloten onder behandeling te gaan bij Veni Vidi Göz. Het was een goede ervaring met een erg fantastisch resultaat.

Dion en Ingrid

Wij zijn met z’n tweën voor een behandeling naar Istanbul gegaan en de keuze voor Veni Vidi Göz, uiteindelijk hebben wij daar geen spijt van gekregen. Het was het geld meer dan waard, er ging een wereld voor ons open.

Simon Steentjes

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er niet wordt gesproken over pijn, Tijdens de behandeling voel je bijna niets, de dag erna was een goede aanvulling. Langszaam herstellen en wennen is het credo.

Randy

Na een lang zoeken naar een geschikte kliniek voor een ooglaser behandeling, ben ik uiteindelijk uitgekomen op de website van Ooglaseren Turkije waarbij ik een zeer professionele indruk kreeg en contact heb gezocht met de kliniek (Veni Vidi Göz).

Uiteindelijk geholpen aan twee ogen waar het linkeroog -5 had en het rechteroog -2. Na een goed begeleidingsproces gekozen voor Ooglaseren in Turkije. Nu zie ik alles weer helder, het was uiteindelijk een mooie goedkope investering om weer goed te kunnen zien.

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling. Ooglaseren Turkije is 24/7 te bereiken.