Ervaringen

 

 

Eddie Morskate

 

John & Corrie

Buitengewone service en super vakkundige operatie

Lenstransplantatie Laatste behandeling: november 2019 Geplaatst op 19-04-2020

De begeleiding vanaf de allereerste afspraak was fantastisch. Ik kon 24/7 met al mijn vragen, in het Nederlands, terecht. Zelfs toen ik een hotel geboekt had en iets niet zeker wist, belden zij voor mij dat hotel om te vragen hoe iets zat. Fenomenaal wat vooraf allemaal gedaan werd.
Toen ik met het vliegtuig landde, stond er al iemand klaar met een naambordje. Zodra we elkaar voorgesteld hadden, kreeg ik Öslem, van de kliniek, weer aan de lijn. In perfect Nederland heette ze me van harte welkom en legde uit dat ik direct door werd gereden naar de kliniek en wat mij te wachten stond. Mijn vriend en zoon mochten gratis mee in de super-de-luxe taxi!
Bij de kliniek stond Öslem ons al op te wachten. Het was erg druk, maar ze nam alle tijd. We kregen rustig koffie en fris, en ze legde alles rustig uit. Tijdens elk onderzoek ging ze mee naar binnen een vertelde exact wat ze gingen doen en wat ik moest doen.
De service was ongelooflijk.
Op de dagen van de operatie exact hetzelfde. De arts was zeer vriendelijk en sprak goed Duits en Engels. Ook hij nam alle tijd en sprak alles door, ook wat de verwachtingen waren. Hoewel het druk in de kliniek was, voelde ik me zeer welkom. Wat een warm bad!
Öslem bracht me tot aan de deur van de operatie kamer, en toen ik terug werd gereden, zat zij direct weer aan de andere kant van de deur. Zo fijn om overal dat lieve, mooie, vertrouwde gezicht te zien!

De operatie duurde nog geen 10 minuten. Ik kreeg papieren, druppels etc mee voor alle nazorg. Zelfs na de laatste controle bleef Öslem vragen hoe het ging. Ze regelde, na een week, alsnog gratis vervoer voor ons alle 3 naar het vliegveld.

Ik heb nog nooit zoveel service en vriendelijkheid, maar vooral ook kundigheid meegemaakt als hier! Ik zou mijn ouders en kinderen aan deze mensen en deze kliniek toevertrouwen!

Dankjulliewel voor deze onvergetelijk positieve ervaring in Turkije!

Pluspunten:

Professionaliteit
Zeer moderne apparaten
Zeer vriendelijk
Duidelijk

Minpunten:

Niet kunnen vinden

 

Zie de oorspronkelijke opmerking

Mijn beste keus in jaren????

Lensimplantaten trifocal Laatste behandeling: februari 2020 Geplaatst op 19-04-2020

Inmiddels bijna 2 maanden verder en het hele proces tot nu toe heeft mijn verwachting meer dan waargemaakt, vanaf het eerste kontakt via mail en een tel persoonlijk gesprek tot en met nu toe ben ik echt super tevreden over Veni Vidi oogkliniek Istanbul, de begeleiding door Özlem Akyurt, haar man oogarts Akin Akyurt het professionele team t/m de chauffeur die altijd netjes op tijd was om me steeds van hotel naar de kliniek te brengen en terug zou ik echt iedereen zo aanraden om je ogen bij deze kliniek te laten behandelen! Kort samengevat, elke dag dat je deze ingreep uitsteld is een gemiste goedzichtdag????

Pluspunten:

Voor mij was de persoonlijke begeleiding van Özlem van begin tot eind heel prettig omdat ik er voor had gekozen alleen te gaan.

Minpunten:

Voor mij geen minpunten.

 

Zie de oorspronkelijke opmerking

Verwachting meer dan waar gemaakt

Trifocale lensimplantaten laten plaatsen Laatste behandeling: februari 2020 Geplaatst op 16-02-2020

Na uitgebreid vooronderzoek en bespreking van de resultaten hebben we in overleg gekozen voor de trifocale implantaatlenzen. Doordat de behandelend arts Dr. Akyurt ook zelf de operatie uitvoert, heeft dit bij mij zeer veel vertrouwen gewekt.
De operatie zelf is voor mij zeer soepel verlopen en ik heb tijdens de operatie geen pijn gevoeld.
Ook in de week na de operatie geen pijn gevoeld. Ik kan nu weer normaal een krant lezen en mijn mobiele telefoon gebruiken zonder naar een leesbril te moeten zoeken. Ook op verschillende afstanden prima zicht.

Pluspunten:

Zeer ervaren oogarts.
De nederlands sprekende begeleiding .
Uitgebreide resultaten bespreking.
Persoonlijk contact.
Informele omgang.

Minpunten:

Geen minpunten

Zie de oorspronkelijke opmerking

Trifocale implantaatlenzen door Dr. Akin Akyurt

Trifocale implantlenzen Laatste behandeling: januari 2020 Geplaatst op 04-02-2020

Heel tevreden ben ik over de kundige behandeling van dr. Akin Akyurt. Hij heeft bij mij trifocale implantlenzen aangebracht en daardoor heb ik nooit meer een bril nodig! Het gerommel en gepruts met zachte lenzen is nu gelukkig ook voorbij.

Al vanuit Nederland had ik goed contact met Özlem, zowel telefonisch als via de email en whatsapp. Zij is de medisch adviseur en heeft mij ervan overtuigd, dat alles goed geregeld zou worden. Dit en alle goede reviews die ik vooraf gelezen heb, heeft mij doen beslissen om de stap te wagen en naar Istanbul af te reizen.
Ze heeft de transfer van het vliegveld naar het hotel geregeld en de transfer van het hotel naar de oogkliniek. In de kliniek in Kadiköy werden we iedere dag door haar ontvangen (er waren meer Nederlanders voor lensimplantaten) Özlem heeft ons begeleid, alles uitgelegd en al onze vragen beantwoord. Ook tijdens het gesprek met de arts dr. Akyurt was zij erbij. Zij dacht werkelijk aan alles. Perfecte gastvrouw en begeleidster, tot in de puntjes!

Ik ben ervan overtuigd, dat dr. Akin Akyurt een topper is in zijn vakgebied.

 

Zie de oorspronkelijke opmerking

Mijn aanvraag voor een ooglenstransplantatie werd snel behandeld en zeer professioneel zorg ontvangen. Alles werd zorgvuldig uitgelegd en ik werd de gehele behandeling begeleid door de echtgenote van de behandelend chirurg. Alles in het Nederlands en de c

Ooglenstransplantatie Laatste behandeling: januari 2020 Geplaatst op 22-01-2020

Mijn aanvraag voor een ooglenstransplantatie werd snel behandeld en zeer professioneel zorg ontvangen. Alles werd zorgvuldig uitgelegd en ik werd de gehele behandeling begeleid door de echtgenote van de behandelend chirurg. Alles in het Nederlands en de chirurg was zeer vriendelijk en professioneel. Ik heb mij de gehele week zeer speciaal gevoeld met uitstekende zorg. Na 25 jaar geen bril of contactlenzen meer. Wat een zaligheid en had deze behandeling 10 jaar eerder moeten doen.

Pluspunten:

Zeer professioneel

Minpunten:

Geen

 

Zie de oorspronkelijke opmerking

Unglaubliche Sehen mit 53!!!!

Linsen implantat Laatste behandeling: oktober 2019 Geplaatst op 07-01-2020

Ergebnis nach eine multifokal Linsen Implantat!! Wahnsinn!!!Ich schreibe genau jetzt mit meinem Handy eingestellt mit kleinen Buchstaben (nicht die übergroß seit 12 Jahre) ohne Brille!! Ist mein Traum voll erfüllt!!!!
Ich habe ganz zufällig die Klinik Veni vidi Göz in Internet gefunden,kontaktiert mit halbe Interesse,weil ich dachte dass die werden mir sicher sagen dass wegen mein Beruf (Reisebusfahrer) Ich kann nicht oder ich könnte nicht behandelt werden…das wurde mir auch in Vorarlberg,Österreich wo ich lebe,bei einem renommierten Augenarzt gesagt!
Das war ein Resultat nach mein 42 Geburtstags, langsam musste ich die Buchstaben Format ändern, und die Anfang der Brille geschickte…Brille wechseln alle x Monate,Altersichttigkeit war mein Problem, Lasern war für mich außer Diskussion, dann sind langsam mit 51 auch die Gleichtsichtbrille gekommen!!!
ABER:ich wollte ein Leben ohne Brille haben, wie immer, bevor die Altersichttigkeit! Und die Multifokal Linsen Tausch (Implantate) war die einzige Lösung, ABER der Vorarlberger Artzt sagte mir das die beste Linsen sind verbunden mit ein Problem im Dunkelheit, am Abend beim fahren wird unmöglich weil Die Auto Lampen Licht Strahlung Stört so viel das für einige Sekunden man kann nicht sehen, und für mich (reisebusfahrer) keine Chance, der wollte nicht mal hören, für ihn die Linsentausch war außer Diskussion!!! So habe mich beruhigt (ein bisschen nur),aber irgendwie ein Abend beim tippen am IPad Ich bin auf eine Internetseite angestoßen!!
Nach ein Par SMS mit Der Frau Özlem, erfahre ich das die Klinik in Istanbul ist und laut meine Augenwerte, kontrolliert 9 Monate vorher, ich könnte ein Kandidat für die Multifokallinsen Implantat sein!
Zu erste muss Ich durch die mehrere Augen Test vorbei, wenn ist alles ok dann wird die OP gemacht, wenn nicht dann Fliege Nachhause!!
Ich Dachte Istanbul ist Eine Wunderschöne Stadt, ich könnte verbinden Spaß mit Gesundheit, Wenn ich kann nicht operiert werden dann bin immer ein Turist in Istanbul!!! Das Lohnt sich auf alle Fälle, so in der nächsten tagen habe Flieger organisiert und Termin festgelegt! Das Hotel wurde von der Klinik reserviert, dann ich habe Brav die Termin gewartet und nach Istanbul mit meiner Frau geflogen!! Also von dem Flughafen bis Hotel und zu der Klinik, waren wir mit sehr professionell und freundlich Fahrer begleitet (Klinik Organisation), In der Klinik die Frau Özlem hat uns ÜBERALL IMMER BEGLEITET, sie hat uns nie 5 Minuten allein gelassen!!! Nach 1 Stunde Augen test, bekomme ich die Antwort JA
Für mich war fast nicht zu glauben,und ich war so Aufgeregt das ich dachte:es kann nicht sein!!!!!
Zu erste wurde der rechte Auge operiert und nach 2 Tage der Linke, die OP dauert 10-15 min jedesmal, absolut schmerzenfrei, Nach der Behandlung Augentropfen regelmäßig öfters die erste Woche und weiter einige Monate!!Ich konnte schon am nächsten Morgen mit der erste operiert Auge sehr gut meine sms lesen, Fern war noch nicht wie hätte sein sollen, aber langsam ist die Ferne auch angekommen!!!UND DIE LICHT AM ABEND???
Also die Tatsache ist das ich sehe besser am Abend als am Tag!!!!! Keine Störung beim Auto-Bus fahren, absolut Kein Problem!!! Die Ferne 100% langsam kommt, ich merke jeden Tag der Unterschied, mit Starke Sonne ist besser mit Sonnenbrille!! Das wurde mir auch erwähnt von der Frau Özlem! Also ich habe immer sehr sehr brav alles gemacht, was die Frau Özlem mir gesagt hat, ihre Hilfe ist sehr wichtig ,hat Man immer das Gefühl geholfen zu sein .
Ich Muss mich unbedingt recht herzlich beim Dr Akin Akyurt bedanken, der ist der man der hat mein Traum zu Realität gemacht!!! Wir haben schon im Plan wieder nach Istanbul zu Fliegen, aber nur als Turisten….sehr verständlich auch zum Hallo sagen an unsere Freunde, die haben mich die größte Geschenke gegeben.
Sehen ohne Brille (Es war mein Wunsch seit einige Jahren)!!!

Pluspunten:

Sehr sauber, gut organisiert und Sehr freundliche und kompetenten Personal

Minpunten:

Keine

Zie de oorspronkelijke opmerking

Attila Görgü aus Dornbirn (Österreich)

Annick Buyse

els v d lugt

Els V D Lugt

annick_buyse

annick_buyse

Annick Buyse

Eduard Morskate

Na lang getwijfeld te hebben om me ogen te laten laseren ben ik door middel van een kennis die hier behandeld is in contact gekomen met mevrouw Akyurt Özlem. Die mij vanaf het begin tot eind uitstekend heeft geholpen we werden van het vliegveld opgehaald en van het hotel als we afspraken hadden. Eenmaal in de kliniek werden we door haar begeleid en het voelde allemaal heel vertrouwd vanaf het begin tot eind.

 

De operatie zelf duurde kort en ik werd goed begeleid in de proces door Dr.med Akın Akyurt.

Na de controle kwamen we erachter dat me zicht na een dag al bijna 100% was en dat voelde heel fijn ik zou iedereen aanraden die twijfelt aan het ooglaseren om contact op te nemen met de kliniek en niet zo lang te wachten/twijfelen als ik.

Mourtada Aadmi

Rudy Cams

Na een 25 jaar geleden keratotomie behandeling aan mijn ogen (krasjes) ging mijn zicht zowel voor ver als dichtbij achteruit. Na een trifocale lensimplantaat behandeling door Dr. Akin Akyurt in de Veni Vidi eye goz kliniek in Istanbul kon ik terug 100 % zien, lezen en genieten !!!De professionaliteit, voor- en nazorg was indrukwekkend. Ook niet vergeten de uitmuntende begeleiding van de vriendelijke, spontane en zeer behulpzame Ozlem die op haar beurt de patienten in de watten legde. Een grote respectvolle dank aan Dr.Akin & Ozlem..!!!!!

Rudy Cams

Onze Multifocale Implantlens patiënten uit België sturen een maand na hun behandeling deze foto’s 😀Nooit meer een vertebril of een leesbril meer 👍

 

 

 

Gisla Tedjai

 

 

Yvonne

 

Zeer tevreden ben ik over mijn laserbehandeling bij Ooglaseren Turkije.

 

Van begin tot eind heb ik zeer goede en adequate begeleiding gehad bij toch wel een voor mij spannende behandeling  aan mijn ogen.
De oogarts Op.Dr.med Akın Akyurt heeft een perfecte behandeling uitgevoerd met als resultaat dat ik alles 100% zonder bril of lenzen kan zien.
Wat een verademing om wakker te worden met scherp zicht en niet meer me druk te maken met dat ik iedere dag mijn ogen belast met het dragen van lenzen.
Daar waar sommige mensen uit mijn omgeving zich afvroegen waarom ik naar Turkije ben gegaan om mijn ogen te laseren, kan ik nu volmondig zeggen dat ik hierin de allerbeste keuze heb gemaakt. Naast dat de behandeling veel goedkoper is dan in Nederland, ben ik blij verrast geweest over de professionele aanpak en geavanceerde apparatuur.
Een aanrader dus!

 

Groeten Yvonne!

 

 

 

 

 

Philippe Adam

Hallo.. Özlem.. Zelfs aan het werk op zondag.. Dank voor het doorsturen van de foto… En…. Weet je wat nog meer fantastisch is… Alles wat er rond geschreven staat.. kan ik zo lezen.. en.. ik schrijf je dit bericht vanop mijn telefoon.. en jij weet het al.. ZONDER BRIL..! Gewoon ongelofelijk SUPER.. Vertaal dit aan de arts en bedank hem voor wat hij realiseerde..!

Pierre Jacobs

Het was een zeer geslaagde onderneming. Ik zal het zeker aanraden. Bij deze wil ik dan ook iedereen bedanken voor de goede begeleiding, de goede zorgen en voor alle vriendelijkheid die ik heb mogen ontvangen. Ga zo door.

Jacobien en Wim Boskeljon

De begeleiding door mevrouw Özlem Akyurt was super. Wij werden van het vliegveld opgehaald en later weer met de taxi teruggebracht. Ook het hotel was goed verzorgt en was een goede omgeving om weer op te starten.

Elif Polat uit Nederland

Nadat ik goed ingelicht was door mevrouw Akyurt werd ik meteen razend enthousiast en heb besloten onder behandeling te gaan bij Veni Vidi Göz. Het was een goede ervaring met een erg fantastisch resultaat.

Dion en Ingrid

Wij zijn met z’n tweën voor een behandeling naar Istanbul gegaan en de keuze voor Veni Vidi Göz, uiteindelijk hebben wij daar geen spijt van gekregen. Het was het geld meer dan waard, er ging een wereld voor ons open.

Simon Steentjes

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat er niet wordt gesproken over pijn, Tijdens de behandeling voel je bijna niets, de dag erna was een goede aanvulling. Langszaam herstellen en wennen is het credo.

Randy

Na een lang zoeken naar een geschikte kliniek voor een ooglaser behandeling, ben ik uiteindelijk uitgekomen op de website van Ooglaseren Turkije waarbij ik een zeer professionele indruk kreeg en contact heb gezocht met de kliniek (Veni Vidi Göz).

Uiteindelijk geholpen aan twee ogen waar het linkeroog -5 had en het rechteroog -2. Na een goed begeleidingsproces gekozen voor Ooglaseren in Turkije. Nu zie ik alles weer helder, het was uiteindelijk een mooie goedkope investering om weer goed te kunnen zien.

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling. Ooglaseren Turkije is 24/7 te bereiken.

 

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!