Over ons

Waarom Ooglaseren Turkije van Veni Vidi Göz-oogkliniek? Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorgverlening en begeleiding aan onze patiënten die bereidt zijn hoogwaardige zorg te ontvangen tegen eerlijke prijzen. De klant staat altijd centraal bij Veni Vidi Göz-oogkliniek. In Nederland zijn er inmiddels veel aanbieders op de markt die voor u kunnen bemiddelen met een ooglaserbehandeling in het buitenland en dat maakt de keuze voor u niet makkelijker. Onze kliniek hanteert de hoogste tevredenheid van elke klant te garanderen. Wanneer u in het keuzeproces zit, is het belangrijk dat de kliniek u wel de kwaliteit kan bieden waar u op hoopt.

Over de oogarts Wij werken al meerdere jaren samen met onze oogarts Dr. Akyurt, een vooraanstaande arts in de ooglaser wereld. Zijn expertises liggen met name op het gebied van ooglaserbehandelingen, multifocale lensimplantatie en staaroperaties. Inmiddels heeft hij meer dan 30.000 ooglaserbehandelingen op zijn naam staan. Betaalbare ooglaserbehandeling Turkije biedt betaalbare gezondheidszorg van hoge kwaliteit door de goed opgeleide arbeidsmarkt en de locatie van het land in de wereld. Ooglaseren Turkije kiest ervoor om u een goede prijs te bieden maar u tevens ook tevreden en met een scherp zicht terug te laten keren naar Nederland. In onze kliniek wordt alleen gewerkt met de nieuwste technieken en de beste materialen.

Veni Vidi Göz kiest ervoor om de beste kwaliteit aan haar klanten te leveren en de gebruikte materialen in de kliniek zijn dan ook enkel van Amerikaanse en West Europese afkomst. Service naar de klant is de hoogste prioriteit bij Ooglaseren Turkije. Gedurende het gehele proces proberen wij onze klanten op zo’n goed mogelijke manier van dienst te zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot de nazorg. U kunt altijd terecht bij ons met uw vragen. Tevreden klanten Ooglaseren Turkije doet er alles aan om te zorgen dat haar klanten tevreden terug zullen keren van hun ooglaserbehandeling. Om zeker te zijn dat onze klanten ook daadwerkelijk tevreden zijn, nemen wij na de behandeling altijd contact op om na te vragen of de klant tevreden is met het resultaat en hoe alles is verlopen. U kunt hier meer lezen over de ervaringen van onze klanten.

Wat bieden wij aan:

  • Vooronderzoek en nazorg in Istanbul.
  • Opvang en vervoer in Istanbul.
  • Verblijf in een vier sterren hotel.
  • Persoonlijke nederlandstalige begeleiding.
  • Behandeling in een Europese top kliniek.
  • Prijs geldt voor beide ogen.
  • Geen extra kosten voor bv. Wavefront.
  • Arts 7/24 beschikbaar voor evt. vragen.

Haarimplantatie-in-Turkije

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!