Organisatie

Vooronderzoek

U kunt in Nederland of in België uw vooronderzoek laten maken of u kunt direct naar Istanbul komen, maar in elk geval wordt het vooronderzoek in Istanbul herhaald. De kans is heel erg gering dat men niet behandeld kan worden want het apparatuur dat wij gebruiken (de nieuwste generatie Schwind Amaris) heeft verschillende soorten behandelings mogelijkheden. Zelfs hele dunne hoornvliezen kunnen nu zonder probleem meteen behandeld worden.
Vraag om informatie over de mogelijkheden om in Nederland of in België een vooronderzoek te ondergaan.

Transfer van en naar het vliegveld

De transfers van en naar het vliegveld kunnen door ons geregeld worden. U wordt dan ontmoet op het vliegveld door onze chauffeur met een naambord en wordt naar uw hotel gebracht. De transfer van en naar vliegveld Sabiha Gökçen (SAW) is bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Patiënten die landen op vliegveld Atatürk (IST) betalen extra 80 € per rit voor de transfer.

Vlucht en verblijf

De kosten voor vlucht en verblijf zijn niet bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Een retourvlucht Istanbul met Turkish Airlines, KLM of Pegasus komt op ongeveer 150 euro of misschien goedkoper. Een overnachting in het hotel waarmee wij samenwerken (Parkhouse Hotel en SPA) kost ca. 58 euro voor een éénpersoonskamer, 64 euro voor een tweepersoonskamer (incl. ontbijt). Het staat u natuurlijk vrij een ander hotel te boeken. Het hotel moet wel in de buurt van de kliniek liggen, in het stadsdeel Kadıköy.

Transfer van en naar de kliniek

 De transfers van het hotel naar de kliniek betaalt u zelf. Wij kunnen voor u een taxi regelen en het kost per rit rond €10.

Tijdschema

Voor een behandeling met de Wavefront Lasik- laser raden wij u een verblijf aan van tenminste drie dagen. Als u vroeg aankomt in Istanbul, kan het vooronderzoek nog op dezelfde dag worden uitgevoerd. De ooglaseroperatie vindt dan de volgende dag plaats. De nacontrole vindt plaats op de dag na de operatie. Operaties worden uitgevoerd op dinsdag en donderdag.

De tijdschema’s voor de overige behandelingen kunt u vinden op; tijdschema voor een TransPRK-NoTouch laser behandeling of tijdschema voor een multifocale implantlens behandeling.

Nacontroles

De 1e nacontrole meteen na de behandeling gebeurt in Istanbul. De volgende nacontroles de 1e en 3e maand na de behandeling kunnen in Nederland of in België uitgevoerd worden.

Vraag om informatie over de nacontrolemogelijkheden in Nederland of België.

Haarimplantatie-in-Turkije

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!