Organisatie

Vooronderzoek

U kunt in Nederland uw vooronderzoek laten maken of u kunt direct naar Istanbul komen, maar in elk geval wordt het vooronderzoek in Istanbul herhaald. De kans is heel erg gering dat men niet behandeld kan worden want het apparatuur dat wij gebruiken (de nieuwste generatie Schwind Amaris) heeft verschillende soorten behandelings mogelijkheden. Zelfs hele dunne hoornvliezen kunnen nu zonder probleem meteen behandeld worden.
Vraag om informatie over de mogelijkheden om in Nederland een vooronderzoek te ondergaan.

Transfer van en naar het vliegveld

De transfers van en naar het vliegveld kunnen door ons geregeld worden. U wordt dan ontmoet op het vliegveld door onze chauffeur met een naambord en wordt naar uw hotel gebracht. De transfers van en naar het vliegveld zijn bij de prijs van de behandeling inbegrepen.

Vlucht en verblijf

De kosten voor vlucht en verblijf zijn niet bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Een overnachting in het hotel waarmee wij samenwerken (Parkhouse Hotel en SPA) kost ca. 89 euro voor een eenpersoonskamer, 99 euro voor een tweepersoonskamer (incl. ontbijt). Het staat u natuurlijk vrij een ander te hotel boeken. Het hotel moet wel in de buurt van de kliniek liggen, in het stadsdeel Kadıköy.

Tijdschema

Voor een behandeling met de Femto Lasik- laser raden wij u een verblijf aan van tenminste drie dagen. Het vooronderzoek en de ooglaseroperatie vindt op dinsdag plaats. De nacontrole vindt plaats op de dag na de operatie. Operaties worden uitgevoerd op dinsdag en donderdag.

De tijdschema’s voor de overige behandelingen kunt u vinden op; tijdschema voor een TransPRK-NoTouch laser behandeling of tijdschema voor een multifocale implantlens behandeling.

Nacontroles

Alle nacontroles vinden plaats in Istanbul.

Vraag om informatie over de nacontrolemogelijkheden in Nederland.

Haarimplantatie-in-Turkije

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!