Laser Technology

Laser Technology

Hoe modern zijn Schwind Amaris Ooglasers?

Lasers van Schwind Amaris verenigen steeds de modernste technologie die op dat moment beschikbaar is in één systeem. Ze bepalen bovendien de standaard op het gebied van veiligheid en precisie tijdens de behandeling. Ze maken gebruik van de meest geavanceerde technologie op het gebied van pulsfrequentie, straalprofiel, volgsysteem van de oog bewegingen, alsmede veiligheid en comfort. De lasergestuurde behandeling van gezichtsstoornissen is daardoor beduidend sneller, veiliger en nauwkeuriger dan tot nu toe het geval was. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de prestaties op het vlak van goed kunnen zien van hoge kwaliteit zijn en dat de genezing aanmerkelijk sneller verloopt.

Waarom speelt tijd een rol bij de behandeling? Hoe lang duurt de behandeling met een Schwind Amaris-laser?

De UV-laserstraal die de Excimer-laser gebruikt voor het weghalen van hoornvlies wordt ook door water geabsorbeerd. Dat betekent dat het laseren van een droog hoornvlies anders verloopt dan het laseren van een vochtig hoornvlies. Is de behandeltijd te lang, dan droogt het hoornvlies uit. Dat kan leiden tot overcorrecties. Het streefcijfer wordt in dat geval niet gehaald. Bovendien is er een grens aan de opmerkzaamheid van de patiënt tijdens de laserbehandeling. Een korte behandeltijd heeft een gunstige invloed op het resultaat. Bij een bijziendheid van -8 dioptrie duurt het verwijderen van hoornvlies met een Schwind Amaris-laser tussen de 13 en 15 seconden per oog. De hele behandeling duurt voor beide ogen ongeveer tien minuten.

De voordelen van de 1050 Hz Eyetrackers van een Schwind Amaris-laser

Ook wanneer een oog gefixeerd is op een laserstraal, kan het zich onwillekeurig voor korte tijd in een van vele richtingen bewegen, met een gemiddelde snelheid van 90 micrometer per milliseconde. Voor een succesvolle ooglaserbehandeling is de nauwkeurige centrering en constante positionering van het oog van doorslaggevend belang. De camera van de Schwind Amaris Eye Trackers meet de positie van het oog ongeveer 1050 keer per seconde. De gezamenlijke reactietijd van het Schwind Amaris Lasersysteem bedraagt slechts drie duizendste seconde.

De Schwind Amaris-laser zorgt voor een grondige correctie van cyclotorsie – wat wordt daarmee bedoeld?

De Schwind Amaris-laser beschikt over statische en dynamische correctiemechanismen om cyclotorsie, ofwel rotaties van het oog om de lengteas – de vijfde dimensie waarin ogen kunnen bewegen – te corrigeren. Bij het vooronderzoek wordt een beeld gemaakt van het oog terwijl de patiënt zit. Als de patiënt ligt wordt de positie van het oog opnieuw onder de microscoop vastgelegd en door de eyetracker meegenomen. Ook tijdens de laserbehandeling kan het oog zich nog draaien. De Schwind Amaris Systemen met dynamische cyclotorsiecorrectie houden rekening met de draaibewegingen van het oog tijdens het laseren en zorgen voor een perfecte correctie van het effect van die draaiingen. Bij een cilindrische afwijking van 1 dioptrie heeft de cyclotorsiecorrectie al een significant effect op het resultaat. Vooral bij behandelingen-op-maat om klachten over slecht zien te reduceren speelt de combinatie van statische en dynamische cyclotorsiecorrectie een doorslaggevende rol.

Is de behandeling met een Schwind Amaris-laser pijnlijk?

De behandeling met een Schwind Amaris-laser is zo goed als pijnloos. Voorafgaand aan de ingreep wordt uw oog met oogdruppels verdoofd. U voelt waarschijnlijk een lichte druk op het oog, maar geen echte pijn. Na de operatie voelt het oog mogelijk vreemd aan maar dat gevoel zakt al na korte tijd.

Zie ik na de behandeling met een Schwind Amaris-laser net zo goed of beter als nu met bril of contactlenzen?

Klinische studies met de Schwind Amaris hebben aangetoond dat de patiënten in veel gevallen na de laserbehandeling zelfs nog beter zien dan daarvoor met bril of contactlenzen. Bijna alle patiënten zien net zo goed als ze voor de ingreep met bril of lenzen zagen.

Hoe kan het dat patiënten na een lasercorrectie met een Schwind Amaris-laser een gezichtsscherpte hebben van meer dan 100%?

Een gezichtsscherpte van 100% geldt als maat voor goed zien, het is geen maximum waarde. De waarden kunnen ver boven de 100% liggen.

Wat betekent ‘amaris’ in Schwind Amaris?

De naam ‘amaris’ komt uit het Latijn. Het woord is afgeleid van het werkwoord ‘amare’ (houden van). De vorm ‘amaris’ betekent ‘men houdt van jou’.

Haarimplantatie-in-Turkije

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!