Intralase Lasik

Intralase Lasik

IntraLasik Femtosecond, Femtolasik of Intralase genoemd, is een doorontwikkeling van de Lasik ooglaserbehandeling die uw oogsterkte exact corrigeert en is een van de meest comfortabele technieken om uw ogen te laten laseren.

De behandeling is pijnloos, comfortabel en het laseren duurt slechts enkele seconden. Daarna kunt u zonder bril of lenzen scherp zien. 100% zicht zonder bril of lenzen. U krijgt voor de ingreep verdovende oogdruppels toegediend. Een unieke eigenschap van Intralasik ooglaseren is het bijzonder snelle herstel. Het zicht is vaak na één dag al volledig hersteld en kunt u terug naar uw dagelijks leven. IntraLasik is voor bijna iedereen geschikt.

Wavefront Lasik

Behandeling

Tijdens de Intralase Femtosecond behandeling maakt de oogarts (chirurg) een flapje in het bovenste laagje van het hoornvlies (ephiteel). Het flapje ontstaat doordat de laser met microscopische precisie ultrasnelle lichtpulsen af geeft binnen in het hoornvlies, waardoor er kleine luchtbellen ontstaan. Vanwege deze luchtdruk raakt het hoornvlieslaagje aan één zijde los. Daarna slaat de arts het flapje om, maar blijft aan één zijde vastzitten aan het hoornvlies. U komt in aanmerking bij sterktes tussen de -10 , +4,5 en cilinder tot 6.

Nadat een flapje is gemaakt kan de oogarts met behulp van de excimer laser het hoornvlies een blijvend juiste kromming meegeven. Na de correctie wordt het flapje weer teruggeplaatst. De oogarts strijkt het flapje glad en het flapje zuigt zich vanzelf weer vast. Over het flapje groeit weer een laagje hoornvlies (epitheel). Dit kan enkele dagen duren. Een week of 2 na de behandeling is deze laag weer goed stevig.

Voordelen IntraLasik

 1. Weinig last van napijn.
 2. Minder kans op complicaties.
 3. Snel herstel van het zicht
 4. Bewezen methode al sinds 18 jaar

  Haarimplantatie-in-Turkije

  Ooglaseren Turkije

  Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

  Multifocale Implantlenzen
  Trifocale Implantlenzen
  Trans PRK (No Touch Technique)
  Wavefront Lasik
  Laser Technology

  Beste ooglaserkliniek van Europa
  Werkend met de nieuwste technologie
  Ruim 1200 behandelingen per jaar
  Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
  Meest ervaren artsen

  Informatie aanvragen

  Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

   

  Wilt u meer informatie?

  Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

  Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

   

  053 - 3020211

  Vragen? Bel direct!