PrIjzen

Onze prijzen zijn voor beide ogen. Er zijn geen verborgen of extra kosten achteraf. Een Lasik of een Wavefront lasik behandeling kost voor beide ogen samen slechts vanaf 1200 euro (u hoeft bij ons geen toeslag te betalen voor een Wavefront behandeling). Dat is minder dan de helft van de kosten die u kwijt zou zijn aan een behandeling in Nederland of België. Bekijk de ooglaseren kosten in het tabel hieronder.

TransPRK (No Touch Laser) vanaf €1500,-
Lasik / Wavefront Lasik / Femto Lasik vanaf €1500,-
Multifocale implantlenzen – Biotech €2500,-
Trifocale torische implantlenzen – Biotech €3000,-
Trifocale implantlenzen – Alcon Panoptix €3500,-
Trifocale torische implantlenzen – Alcon Panoptix €4000,-
Monovisie €2500,-

 

Transfer van en naar het vlIegveld

De transfer van en naar vliegveld Sabiha Gökçen (SAW) is bij de prijs van de behandeling inbegrepen . Patiënten die landen op vliegveld Atatürk (IST) betalen extra 100 € voor de transfer.

Vlucht en verblIjf

De kosten voor vlucht en verblijf zijn niet bij de prijs van de behandeling inbegrepen. Een overnachting in het hotel waarmee wij samenwerken (Parkhouse Hotel en SPA) kost ca. 89 euro voor een eenpersoonskamer, 99 euro voor een tweepersoonskamer (incl. ontbijt). Het staat u natuurlijk vrij een ander te hotel boeken. Het hotel moet wel in de buurt van de kliniek liggen, in het stadsdeel Kadıköy.

TIjdschema

Voor een behandeling met de Femto Lasik- laser raden wij u een verblijf aan van tenminste drie dagen. Als u vroeg aankomt in Istanbul, kan het vooronderzoek nog op dezelfde dag worden uitgevoerd. De ooglaseroperatie vindt dan de volgende dag plaats. De nacontrole vindt plaats op de dag na de operatie. Operaties worden uitgevoerd op dinsdag en donderdag.

BetaalmogelIjkheden

U betaalt in Istanbul, naar keuze contant of met een creditcard. Een aanbetaling in de vorm van een overschrijving is niet nodig.

Tijdschema voor een Lasik-of Wavefront Lasik-behandeling Dag 1 – (bijv. maandag) – aankomst in Istanbul vóór ongeveer 12.00 uur / het vooronderzoek wordt nog dezelfde dag uitgevoerd (heenreis kan eventueel al op zondag plaatsvinden) Dag 2 – operatie Dag 3 – nacontrole / indien gewenst is terugreis mogelijk vanaf ongeveer 15 uur Dag 4 – terugreis (op ieder gewenst tijdstip)

Tijdschema voor een TransPRK-behandeling Dag 1 (bijv. maandag) – aankomst in Istanbul vóór ongeveer 12.00 uur / vooronderzoek wordt nog dezelfde dag uitgevoerd (heenreis kan eventueel al op zondag plaatsvinden) Dag 2 – operatie Op de vierde dag na de operatie vindt in de oogkliniek een nacontrole plaats (terugreis kan op z’n vroegst in de middag). Wil men eerder terugvliegen, dan kan de nacontrole worden gedaan in het land waar men woont, eveneens op de vierde dag na de operatie.

Voor de implantatie van multifocale lenzen is een verblijf van 1 week in Istanbul verplicht. Operaties vinden plaats op dinsdag (eerste oog) en donderdag (tweede oog). De patiënt kan op z’n vroegst op vrijdagmiddag (vanaf ongeveer 15 uur) terugreizen. Het vooronderzoek wordt uitgevoerd op maandag. De heenreis vindt plaats op maandagochtend dan wel op zondag in de loop van de dag. 
Tijdschema voor een lenzenoperatie (Multifocale lenzen) Dag 1 (bijv. maandag) – aankomst in Istanbul vóór ongeveer 12.00 uur / vooronderzoek wordt nog dezelfde dag uitgevoerd (heenreis kan eventueel al op zondag plaatsvinden) Dag 2 – operatie (eerste oog) Dag 3 – nacontrole (eerste oog) Dag 4 – operatie (tweede oog) Dag 5 – nacontrole (tweede oog) / terugreis in de middag.

Haarimplantatie-in-Turkije

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!