Trifocale Implantlenzen

Trifocale implantlenzen. Bij het ouder worden verliest het oog het vermogen om op verschillende afstanden scherp in te stellen. Men noemt dit vermogen ook wel het accommodatievermogen van het oog. Het jonge, gezonde oog is in staat om de ooglenskromming en daarmee de brekende eigenschappen van het oog te veranderen. Daardoor kan men de voorwerpen op verschillende afstanden scherp zien. Met het ouder worden neemt dit vermogen af. Vanaf 45 jaar krijgt iedereen te maken met ouderdomsverziendheid. Dit is de meest voorkomende oorzaak voor een bril. Wij bieden u verschillende oplossingen bij ooglaseren Turkije.

Voordelen via Ooglaseren Turkije

  • Wij zijn de Europese specialist
  • Met zes vestigingen in Istanbul
  • Goedkoopste aanbieder voor elke oogbehandeling
  • Altijd werkend met de modernste technieken
  • Persoonlijke begeleiding van begin tot nazorg

De specialist voor uw ogen

Al sinds de jaren zestig wordt bij staaroperaties met succes een kunstlens in het oog geïmplanteerd. Met moderne multifocale implantlenzen kan niet alleen sterke verziendheid en bijziendheid gecorrigeerd worden, maar ook ouderdomsverziendheid. Afhankelijk van het aantal brandpunten in de lens en hun onderlinge ordening, kan men verschillende zichtsafstanden onderscheiden. In het algemeen spreekt men van bifocale lenzen, die twee brandpunten hebben en van trifocale implantlenzen met drie brandpunten. De laatste jaren zijn er zeer geavanceerde versies van deze zogenoemde trifocale lenzen ontwikkeld. Wanneer zo’n lens in het oog wordt geïmplanteerd, kan de patiënt zowel dichtbij als veraf weer goed zien.

In tegenstelling tot alle andere multifocale lenzen bieden trifocale multifocaallenzen de mogelijkheid om op alle afstanden scherp te zien. In de verte bij het autorijden of tv kijken, dichtbij tijdens het lezen of handwerken, en op de tussenafstand bij het werken op de computer. Het design van de lens is niet afhankelijk van de pupilgrootte. De lens maakt met andere woorden op alle afstanden een scherp zicht mogelijk, of de pupil nu vernauwd of verwijd is. Dit wil zeggen zowel bij meer als bij minder licht in de omgeving.

Wij gebruiken de nieuwste technologieën

De moderne multifocale implantlenzen zijn zo geconstrueerd dat eventuele storende optische bijwerkingen zoals het zien van lichtkringen (halo’s) gereduceerd worden. Dat geldt in het bijzonder voor zien in het donker. Met deze lenzen kan men op alle afstanden een goed zicht verkrijgen zonder dat men afhankelijk is van een bril. De lenzen kunnen worden ingezet bij zowel een staaroperatie, als bij een refractieve ingreep waarbij de heldere lens wordt vervangen. http://panoptix-iol.de/

Voor de implantatie van trifocale implantlenzen is een verblijf van 1 week in Istanbul verplicht. Operaties vinden plaats op dinsdag (eerste oog) en donderdag (tweede oog). De patiënt kan op z’n vroegst op vrijdagmiddag (vanaf ongeveer 14 uur) terugreizen. Het vooronderzoek wordt uitgevoerd op dinsdag ochtend. De heenreis vindt plaats op maandag.

Tijdschema voor een lenzenoperatie (Trifocale lenzen)

  • Dag 1(maandag) – aankomst in Istanbul.

  • Dag 2– Vooronderzoek en operatie (eerste oog)

  • Dag 3– nacontrole (eerste oog)

  • Dag 4– operatie (tweede oog)

  • Dag 5– nacontrole (tweede oog) / terugreis kan op z’n vroegst in de middag met een vlucht na 14:00.

Haarimplantatie-in-Turkije

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!