Ooglaseren Turkije

Ooglaseren Turkije is tegenwoordig het overwegen waard. Net als met haarimplantaten lopen de Turkse specialisten vooruit op de technologie en zien wij steeds meer Nederlanders de reis maken naar Turkije. In Turkije zijn de behandelingen vele male goedkoper en zijn de specialisten beter dan in Nederland. De oogkliniek ‘Veni Vidi Göz’ is dertien jaar geleden opgericht en heeft alleen al in Istanbul zes vestigingen. Daarmee is ze een van de grootste en bekendste oogklinieken van Turkije.

Vooruitstrevend in ooglaser behandelingen

Ooglaseren Turkije via OoglaserenVIP is de beste manier om uw ogen weer optimaal te gebruiken. Het is veilig bewezen zolang u kiest voor een ervaren oogarts die werkt met moderne apparatuur. Wereldwijd staat Turkije bekent als één van de vooraanstaande ooglaserlanden in de wereld. Wij werken samen met grootste oogkliniek ter wereld, Veni Vidi Göz in Istanbul.

De kliniek vervult een pioniersrol, vooral op het gebied van ooglaser- en cataractchirurgie. Zo was de Veni Vidi Göz-oogkliniek de eerste die de moderne faco-techniek toepaste bij de behandeling van grijze staar (cataract). Bovendien is medisch directeur Dr. Akın Akyurt een van de toonaangevende cataract- en laserchirurgen in Turkije.

Waarom meer geld uitgeven dan nodig

Het ooglaseren in Turkije kost een stuk minder dan hier in Nederland. In Turkije vormt het een populaire ingreep, waardoor specialisten en medische instellingen de kosten kunnen verdelen over tal van patiënten. Hierdoor kunt u voordelig gebruik maken van een ooglaserbehandeling, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of kwaliteir. Het is echter zo dat ogen laten laseren in Turkije net zo veilig, als niet veiliger is dan in Nederland.

De hoge vlucht die de technologische ontwikkelingen de laatste jaren hebben genomen heeft ervoor gezorgd dat de ooglaserbehandeling met recht een alternatief is voor bril en contactlenzen. Getalsmatig is de ooglaseroperatie de meest uitgevoerde ingreep in de refractiechirurgie. Ieder jaar zijn er meer mensen die hun ogen laten laseren en daarmee hun bijziendheid of verziendheid succesvol laten corrigeren.

Haarimplantatie-in-Turkije

Ooglaseren Turkije

Onze behandelingen bij Ooglaseren Turkije:

Multifocale Implantlenzen
Trifocale Implantlenzen
Trans PRK (No Touch Technique)
Wavefront Lasik
Laser Technology

Beste ooglaserkliniek van Europa
Werkend met de nieuwste technologie
Ruim 1200 behandelingen per jaar
Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
Meest ervaren artsen

Informatie aanvragen

Ontvang vrijblijvend ons informatiepakket.

 

Wilt u meer informatie?

Voor meer informatie kun je ons formulier in vullen of bellen naar: 053 - 3020211. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren Turkije is bereikbaar:Maandag t/m vrijdag 10:00-18:00 Zaterdag 12:00-16:00.

 

053 - 3020211

Vragen? Bel direct!