Femtolasik Turkije

Femtolasik Turkije Als het over Femtolasik in Turkije gaat, zal het veel mensen niet zo veel zeggen. Moeilijke woorden krijgen vaak pas aandacht wanneer het over onszelf gaat. Misschien is een korte uitleg wenselijk voor mensen die aan het zoeken zijn naar een ooglaser methode. Informatie inwinnen is altijd een goede handelwijze alvorens een besluit te nemen. Hier gaat het over een tweetal keuzes die gemaakt kunnen worden door personen die op zoek zijn naar een ooglaserbehandeling. De eerste keus die je op deze zoektocht dient te maken, is de soort laser methode die je wenst te ondergaan. Voor deze keus is een overzicht van de ooglaser methoden nodig. De tweede keus die gemaakt dient te worden, betreft de kliniek waar je de ingreep wilt laten uitvoeren. Dit kan een instelling in eigen land zijn, bijvoorbeeld in een speciale oog zorg kliniek.  Maar ook zou je naar het buitenland kunnen gaan, bijvoorbeeld naar Turkije.

Ooglaser methoden

De ooglaser methoden die gebruikt worden, zijn allemaal veilig. Het verschil zit in de manier waarop de arts de behandeling uitvoert. De eerste methode, de Lasik methode, ging uit van het maken van een zogenaamd flapje in het hoornvlies. Dat klinkt misschien nogal heftig, maar is echt pijnloos. In feite gebeurt dit ook bij de Femtolasik methode. Het verschil zit in het maken van het flapje. Bij de Lasik methode gebeurt dat met een minuscuul mesje dat gehanteerd wordt door de oogarts. Bij de Femtolasik methode doet de Femtosecond laser deze ingreep. Hierdoor kan het flapje dunner zijn en is derhalve ook geschikt voor wat dunner hoornvlies. Bij een tweede soort ingreep wordt er geen flapje meer gemaakt in het hoornvlies. Bij de Lasek en TransPRK methode wordt een dun epitheel laagje verwijdert. Daarna corrigeert de Excimer laser de vorm van het hoornvlies. Het epitheel herstelt zich binnen ongeveer twee weken.

 

Het kiezen van de ooglaser methode.

Het kiezen van de ooglaser methode is deels de keuze van de patiënt en deels van de arts. Iemand die zich goed georiënteerd heeft op het gebied van ooglaseren, zal misschien al weten welke laser methode gewenst is. Maar de uiteindelijke keus is mede afhankelijk van het oog onderzoek. Hiervoor is al gesproken over de verschillende methodes van ooglaseren. Voldoet het hoornvlies van een patiënt aan een voldoende dikte, dan is de Lasik methode geschikt. Patiënten met een dun hoornvlies kunnen dan bijvoorbeeld kiezen voor de Femtolasik methode. Een bijkomend pluspunt is dat het nachtzicht beter wordt. Ook is deze methode geschikt voor ogen met lage sterkten, die niet geschikt zijn om met de Lasik methode behandeld te worden. Kortom, de ooglaser methode is afhankelijk van de fysieke situatie van de ogen. Daar waar vroeger soms néé verkocht moest worden aan personen die de ogen wilden laten laseren, is dat nu bijna niet meer het geval.

Femtolasik in Turkije

Femtolasik in Turkije zou een bijna logische keus moeten zijn van personen die een zeer voordelige prijs voor deze behandeling willen betalen. Laten we niet vergeten dat ooglaseren een niet noodzakelijke behandeling is. Je kiest voor ooglaseren op persoonlijke gronden. Dus wordt deze ingreep niet door ziekenfondsen vergoed. Behalve de voordelige prijs, is de kwaliteit van de ooglaser behandelingen van een hoog niveau. Artsen in Turkije voldoen aan de hoogste medische eisen. We kunnen ook nog wijzen op de echte klantvriendelijkheid die de patiënt bij onze Turkse oogkliniek zal ervaren. U bent echt een speciale gast, en niet zomaar een zoveelste patiënt. Vaak zijn er zorgen over de hulp bij aankomst in Turkije. Dit is absoluut niet nodig. De vervoer kosten van en naar het vliegveld en de kliniek worden door ons verzorgd. Ook de hotelkosten tijdens de behandel periode zijn voor onze rekening.