De kosten van ooglaseren in Turkije zijn goedkoper vergeleken met Nederland. Je kunt voor de helft van de prijs in Turkije een ooglaserbehandeling ondergaan. Het is wel heel belangrijk om te weten dat de behandeling door een ervaren arts in een bekende kliniek met de nieuwste technologie wordt uitgevoerd. Deze eigenschappen zijn ook belangrijk wanneer je een ooglaserbehandeling in Nederland wilt ondergaan.

De meest gekozen behandelingen zijn de TransPRK Notouch-lasermethode en het laten plaatsen van multifocale implantlenzen oftewel kunstlenzen. Een TransPRK behandeling in Turkije kost € 1500 voor beide ogen en in Nederland rond de € 2500, multifocale implantlenzen kosten € 3000 voor beide ogen en rond de € 5800 in Nederland met dezelfde apparatuur en met ervaren artsen die al meer dan 30.000 behandelingen hebben uitgevoerd. Het hoge aantal van behandelingen heeft te maken met de hoge populatie van het land. Hierdoor komt het dat de kosten van ooglaseren in Turkije minder zijn vergeleken met Nederland.

Wat zijn de kosten van ooglaseren in Turkije ?

De TransPRK-behandeling is vooral bedoeld voor mensen met een dun hoornvlies en/of droge ogen. Multifocale implantlenzen of lensimplantaten zijn vooral geschikt voor veertigplussers die last hebben van ouderdomsverziendheid en een leesbril gebruiken. Beide behandelingen zijn erop gericht mensen van hun contactlenzen en/of bril af te helpen.

Ooglaseren in Turkije is sinds jaren heel populair. Vooral mensen die al eerder in Turkije geweest zijn hebben een heel positief indruk en voelen zich op hun gemak. Voor iemand die nog nooit in Turkije geweest is kan het soms moeielijk zijn om een visie te hebben van wat er te wachten staat. Hier kun je de ervaringen lezen van vorige patienten http://www.ooglaseren-turkije.nl/ervaringen/. De behandelingen worden in Istanbul in het Veni Vidi Oogkliniek gedaan waar per maand meer dan 1000 operaties worden uitgevoerd.

Ooglaseren in Turkije met de veiligste techniek ter wereld: TransPRK (No touch). Nederlandstalige persoonlijke VIP-begeleiding door begeleider die ruim10 jaar ervaring heeft met Nederlandse ooglaserpatiënten. Multifocale implantlenzen door oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Privé transfer luchthaven-hotel v.v. door Ooglaseren-Turkije bij de behandelprijs inbegrepen. Tel: (0031) – 53 – 302 02 11(7/24 bereikbaar) E: info@ooglaseren-turkije.nl