Inderdaad dat kan hedendaags. Er zijn verschillende soorten behandelingen die het gebruik van een bril of contactlenzen overbodig maken.

Voor mensen onder de veertig jaar zijn vooral twee behandelingsmethoden van toepassing, namelijk de Wavefront Lasik of de TransPRK/No-Touch methode. Beide behandelingen kunnen verziendheid, bijziendheid en cilindirische afwijkingen behandelen. Welke van de twee methoden het beste resultaat bij jou zal leveren hangt af van je medische uitslag en de uiteindelijke beslissing van je oogarts.

Mensen die ouder zijn dan 40 hebben meestal ook een leesbril correctie nodig voor de ouderdomsverziendheid (presbyopie). Voor een leesbril behandeling zijn twee methoden mogelijk, presbymax (ooglaserbehandeling) of multifocale implantlenzen. Bij beide methoden kan verziendheid, bijziendheid, cilindrische afwijkingen en presbyopie tegelijkertijd behandeld worden. De beslissing voor een optimaal zicht ligt weer bij de arts na een uitgebreid vooronderzoek.

Kun je zonder bril of contactlenzen toch nog scherp zien?

Deze behandelingen kosten in Turkije ongeveer de helft voor wat je in Nederland of in Belgie zou betalen. Ooglaseren Turkije is momenteel veel gevraagd door Nederlanders. Mensen zijn bewust dat ze tegen een heel goede prijs hoge kwaliteit zullen krijgen. Ongeveer 30 jaar geleden is men in Turkije begonnen met ooglaserbehandelingen. Veni Vidi Göz kliniek is een van de eerste oogklinieken van Turkije die begonnen is met ooglaserbehandelingen.

Het is wel heel belangrijk om een goede kliniek en een goede arts te vinden. Bij ons kiest u voor veiligheid, hoge kwaliteit en uitstekende service met levenslange garantie voor ooglaseren.
Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wij zijn het bewijs dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Ooglaseren Turkije met de veiligste techniek op de wereld Transprk (No touch methode. Nederlandstalige persoonlijke VIP begeleiding door begeleider die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met Nederlandse ooglaserpatienten. Multifocale implantlenzen behandeling door oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Prive transfer luchthaven-hotel en terug bij de behandelprijs inbegrepen met Ooglaseren Turkije. Tel: (0031) – 53 – 302 02 11(7/24 bereikbaar) E: info@ooglaseren-turkije.nl