Naarmate men ouder wordt worden de oogspieren minder flexibel. Het focussen op dichtbij wordt steeds moeielijker en lastiger. Dit proces begint vaak na uw 40e en verloopt stapje voor stapje. Het vermogen om scherp te stellen neemt af waardoor u bijvoorbeeld moeite krijgt met het lezen van een boek of de krant. Ook wordt het steeds lastiger om voorwerpen van dichtbij goed te bekijken.
Het proces van ouderdomsverziendheid (presbyopie), is onvermijdelijk en de meeste mensen krijgen hier mee te maken. Vroeg of laat komt er een moment  dat u niet meer zonder een leesbril kunt. Voor hen die geen leesbril meer willen gebruiken bestaan er verschillende mogelijkheden om van de leesbril af te komen met ooglaseren in Turkije.

Met de PresbyMAX-behandeling kunnen uw ogen tegelijkertijd voor lezen en voor andere oogafwijkingen gecorrigeerd worden. De behandeling is erg nauwkeurig en binnen een paar minuten voorbij. Het zicht herstelt zich vrijwel direct. Een paar uur na de behandeling leest u de krant zonder leesbril!

Wat zijn de mogelijkheden om van de leesbril af te komen?

Met de komst van de nieuwe multifocale implantlens is lezen zonder bril mogelijk. Deze nieuwe kunstlenzen zijn ontwikkeld om zonder bril dichtbij en veraf goed te zien. Met de multifocale implantlens is een bril voor veel patiënten niet meer nodig. Met deze nieuwe lenstechnologie heeft de patiënt een uitstekende gezichtsscherpte, zowel dichtbij als veraf. Aanvullend brilgebruik is niet langer nodig. De operatietechniek voor het implanteren van deze kunstlens is hetzelfde als die van de monofocale lens.

 

Ooglaseren Turkije met de veiligste techniek op de wereld Transprk (No touch methode. Nederlandstalige persoonlijke VIP begeleiding door begeleider die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met nederlandse ooglaserpatienten. Multifocale implantlenzen behandeling door oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Prive transfer luchthaven-hotel en terug bij de behandelprijs inbegrepen met Ooglaseren Turkije. Tel: (0031) – 53 – 302 02 11(7/24 bereikbaar) E: info@ooglaseren-turkije.nl