Relex Smile in Turkije

Ooglaseren

Ooglaseren is een methode die gebruikt wordt voor mensen die niet scherp kunnen zien. De meest geëigende oplossingen, zoals een bril of contactlenzen, wijzen ze af. Waarschijnlijk willen ze een duurzame methode om goed te kunnen zien zonder hulpmiddelen. Het gebruik van een laser is een geavanceerde, maar ook veel gebruikte methode in de geneeskunde. De laser wordt gebruikt bij tandheelkunde, bij de behandeling van sommige vormen van kanker en in de urologie. Het verst gevorderd is de laserbehandeling in de oogheelkunde en dermatologie. In de oogheelkunde wordt de krachtige laser gebruikt om bepaalde stukjes weefsel te vernietigen. Dit klink heel indrukwekkend. Toch is het zo dat het gebruik van de laser bij een oogbehandeling absoluut geen pijn veroorzaakt. Ook is de duur van de laserbehandeling kort. Omdat er diverse methoden van ooglaseren bestaan, kan een patiënt in samenspraak met de oogarts kiezen voor een bepaalde behandeling.

Welke ooglaser methoden zijn er

Het is natuurlijk fijn te weten welke ooglaser methoden er zijn als je deze behandeling overweegt. Elke methode die gebruikt wordt, levert goede resultaten op. Het zal van je ogen, je voorkeur of soms zelfs van je beroep afhangen welke methode voor jou het meest geschikt is. Daarom is een uitgebreid vooronderzoek noodzakelijk om je keus te bevestigen. We kennen de Lasek, de Lasik en de Relex Smile methode. De Lasek methode is een van de oudere methoden. Hier heeft men dus veel ervaring mee opgedaan. Het bovenste laagje van het hoornvlies wordt losgeweekt. Daarna wordt het hoornvlies behandeld en het losgeweekte flapje wordt teruggeplaatst. De resultaten zijn prima. Bij de Lasik methode wordt het flapje in het hoornvlies door de Femtosecond laser gemaakt. Ook bij gebruik van deze methode zijn de resultaten erg goed. De Lasek methode is iets voordeliger in prijs dan de Lasik methode.

De Relex Smile methode

De Relex Smile methode is de meest geavanceerde methode. Hiervan wordt gezegd dat deze methode een kortere behandelingstijd vergt dan de eerdergenoemde methoden. Ook gaat het herstel sneller. Het oog wordt verdoofd met druppels. Dan maakt de laser een klein stukje van je hoornvlies los, het maakt een sneetje en daarna wordt het overtollige weefsel verwijderd. Bij de andere methoden wordt een flapje gemaakt in het hoornvlies. Het sneetje bij de Relex Smile methode is veel kleiner. De afmeting is slechts 2 millimeter. Dit sneetje groeit vanzelf weer dicht. De behandeling duurt ongeveer 30 seconden per oog. De totale behandeling duurt ongeveer 20 minuten. De Relex Smile methode corrigeert bijziendheid tot -10 en een cilinder tot 5 dioptrie. Het herstel na de ingreep is snel, en is praktisch zonder complicaties. Mensen hebben slechts af en toe last van irritaties. Wel is deze methode de duurste van de drie behandel methodes.

De Relex Smile ooglaser behandeling in Turkije

De Relex Smile methode is de meest geavanceerde manier om je ogen te laten laseren. Als je het woord geavanceerd ziet, is het niet verwonderlijk dat de prijs wel hoog zal zijn voor de aangeboden dienst of het product. Maar er zijn grote verschillen tussen de prijzen van deze methode per land en per kliniek. Wat biedt onze kliniek, Veni Vidi Göz?  Dit is een kliniek met zeer ervaren oogartsen. Ook is er in samenspraak met de medici een keus mogelijk uit alle voorhanden zijnde behandelingen waaronder de Relex Smile methode. Verziendheid kan helaas nog niet verholpen worden door deze behandeling. De prijs van de Relex Smile behandeling is erg aantrekkelijk, en zeker veel voordeliger dan bij klinieken elders. Bovendien kunt je rekenen op Nederlandstalige begeleiding, zodat al je wensen duidelijk naar voren gebracht kunnen worden. Slechts de vliegreis naar Istanbul is een bijkomende kostenpost. Verder is voor vervoer en verblijf gezorgd.