Smile ooglaseren Turkije

Termen

Soms zijn termen een beetje lastig in eenvoudige taal uit te leggen. Waarschijnlijk heeft dit te doen met de internationalisering van de taal. Zo wordt er in het hoger onderwijs veel in het Engels gecommuniceerd. Dit vanwege het aantal buitenlandse studenten dat hier een studie volgt. Een tweede reden is dat er heel veel nieuwe gedachten, producten en handelsbetrekkingen zijn die meestal in het Engels gesteld zijn. Het begrip ooglaseren zal wel bekend zijn. Er wordt iets aan de ogen gedaan. Maar is hier geen interesse voor, dan zal dat iets waarschijnlijk wel inhoudsloos zijn. Ook het woord Smile zal wel bekend zijn. In Nederland heeft bijna iedereen wel wat Engels opgedaan. Vandaar dat een woord als smile bekend is onder de betekenis glimlach. Hier wordt deze term gebruikt om een methode aan te duiden om ogen te laseren. Bovendien is dit woord een samenstelling van enige andere woorden. Deze zijn Small Incision Lenticule Extraction.

Small Incision Lenticule Extraction

Waarschijnlijk zullen de woorden Small Incision Lenticule Extraction niet veel zeggen, derhalve volgt hier een korte uitleg. De woorden small Incision horen bij elkaar. Letterlijk staat er dat er een kleine insnijding in het lichaam gemaakt door een arts. Lenticule betekent hier ooglens. Extraction staat voor losmaken van iets. In dit geval van de ogen. In het hoornvlies wordt met de computergestuurde laser een schijfjegemaakt. Langs de rand van deze incisie wordt een kleine opening gemaakt waardoor het schijfje verwijderd wordt. Hierdoor zal het oog een iets andere vorm krijgen waardoor de lichtstralen precies op het netvlies vallen. De behandeling op zich duurt per oog maar een paar seconden. Via druppels wordt het oog verdoofd zodat de patiënt geen enkele vorm van pijn voelt. Dus geen scherpe of brandige pijn. Het is wel zo dat een vooronderzoek zal moeten uitwijzen of iemand geschikt is voor deze ooglaser methode.

Voor wie is de SMILE-ooglaser behandeling geschikt

De SMILE-ooglaser behandeling is niet voor iedereen geschikt. Daarom zal een vooronderzoek nauwkeurig uitgevoerd moeten worden. Allereerst moet de sterkte van de ogen zich bevinden tussen de -1 en -10, dus niet bij plus sterkten. DE SMILE ooglaser behandeling is de meest comfortabele ooglaser methode. Heel soms komen bij andere ooglaser methodes bijwerkingen voor. Deze zijn meestal te wijten aan het flapje dat bij deze methode gemaakt wordt. In zeldzame gevallen kan dit flapje weleens van plaats verschuiven. De SMILE-behandeling wordt vaak aangeraden voor mensen die contactsporten beoefenen, of vormen vanextreme arbeid verrichten. Ook de leeftijd is aan een limiet gebonden. De behandeling wordt aangeboden aan mensen tussen de 18 en 45 jaar. Het hoornvlies moet ook voldoende dik zijn om deze laser methode te kunnen ondergaan. Na de behandeling kan een lichte irritatie aan de ogen ontstaan. Door de ogen te druppelen zal dit verschijnsel gauw verdwijnen.

Naar Turkije

Het is een goede overweging om eens te kijken naar een SMILE Relex behandeling in Turkije. Vaak zijn mensen huiverig om voor een medische behandeling naar het buitenland te gaan. Dit is niet nodig wanneer goed gezocht wordt naar commentaren van mensen die al naar het buitenland geweest zijn. Met name de gezondheidszorg in Turkije staat op een hoog peil. En dit is zeker het geval bij privéklinieken die zich gespecialiseerd hebben in een bepaalde categorie van de gezondheidzorg. Deze klinieken richten hun aandacht zowel op binnenlandse als buitenlandse patiënten. Heel vaak hebben ze zowel een Turkse als een buitenlandse opleiding gevolgd. Daarnaast is ervaring een heel belangrijk punt om naar Turkije te gaan. De artsen aldaar zijn zeer gespecialiseerd doordat ze dag in dag uit vele patiënten behandelen. Heel belangrijk is verder ook de zeer aantrekkelijke prijs voor de SMILE-ooglaser behandeling in Turkije.