Mensen die bijziendheid, verziendheid en astigmatisme hebben geven elk jaar miljoenen uit voor lenzen en brillen. Waarom zoveel uitgeven als je er met een behandeling vanaf kunt.
Dankzij de moderne PresbyMAX-laser van het Duitse bedrijf Schwind Amaris worden de laatste jaren ook patiënten met ouderdomsverziendheid zeer succesvol behandeld. Patiënten die met deze technologie zijn behandeld hebben geen leesbril meer nodig om de krant of het scherm van hun mobiele telefoon te lezen.
Als u op zoek bent naar betaalbare ooglaserbehandelingen dan zijn wij blij om u te informeren dat Turkije zeer gunstig is. In feite zijn de prijzen ongeveer voor 1/3 van de prijs in Europa. Wij kunnen u verzekeren dat de kosten van de behandeling, vliegticket en het hotel in totaal goedkoper zullen uitkomen dan alleen de prijs van de behandeling in Nederland of België. Daarbij krijgt u ook nog kwaliteit, 25 jaar ervaren artsen en betrouwbare service en begeleiding in het nederlands bij Ooglaseren Turkije.
Ooglaseren in Turkije is veilig bewezen zolang u kiest voor een ervaren oogarts die werkt met moderne apparatuur.
Maar waarom is ooglaseren goedkoper in Turkije vergeleken met Nederland of België?
-In Turkije vormt het een populaire ingreep, waardoor specialisten en medische instellingen de kosten kunnen verdelen over tal van patiënten.
-De salarissen liggen lager in vergelijking met Nederland of België.
-Vanwege hoge behandelingsaantallen kopen klinieken hun medische apparaturen en materialen in hoge hoeveelheden en daarvoor betalen ze minder.
Hierdoor kunt u voordelig gebruik maken van een ooglaserbehandeling, zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid of kwaliteit.
Ooglaseren nu in Istanbul Turkije met de veiligste techniek op de wereld Transprk (No touch) methode.
Nederlandstalige persoonlijke VIP begeleiding door begeleider die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met nederlandse ooglaserpatienten. Oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Prive transfer luchthaven-hotel en terug bij de behandelprijs inbegrepen met Ooglaseren Turkije. Tel: (0031) – 53 – 302 02 11 (7/24 bereikbaar) E: info@ooglaseren-turkije.nl