Wat zijn de voordelen van oog laseren in Turkije middels de Trans PRK methode, of de No Touch methode?

Wat zijn de voordelen van oog laseren in Turkije middels de Trans PRK methode, of de No Touch methode?

 

We leven in een tijd waarin de wereld steeds kleiner is geworden. Waar men vroeger dagen nodig had om van bijvoorbeeld Amsterdam naar Turkije te reizen, kan dat nu al in een uur of drie. We zien ook dat men nu niet alleen voor vakantie naar het buitenland reist, maar ook voor werk, studie of medische behandelingen.

Hoe zit dat met de voordelen van ooglaseren in Turkije?

Eigenlijk kunnen we daar kort over zijn. Het begint al met de modernste behandeling die er op het gebied van oog laseren is.  Onze Trans PRK – No Touch Laser methode is een verfijnde manier om je ogen op de juiste sterkte te brengen. Gelukkig hebben we internet om ons te oriënteren naar de mogelijkheden die daar voorhanden zijn. Kort gezegd kunnen we concluderen dat de mogelijkheden voor het laseren van onze ogen in Turkije zeer uitgebreid zijn. Zijn er nog meer voordelen van ooglaseren in Turkije? Natuurlijk zijn die er. Denk in dit verband aan de kwaliteit van de artsen die de Trans PRK – No Touch Laser behandeling uitvoeren. Hiervan kunnen we zeggen dat veel Turkse medici hun opleiding aan uitstekende plaatselijke universiteiten hebben gevolgd. Daarnaast hebben ze zich meestal verder bekwaamd in Duitsland, Engeland of de Verenigde Staten, zoals de artsen die in onze kliniek werken.

Nog meer voordelen van ooglaseren in Turkije?

Naast de bekwaamheid van de artsen die de Trans PRK oftewel de No-Touch Laser methode gebruiken kunnen we de allernieuwste apparatuur noemen die gebruikt wordt.

Natuurlijk zijn de genoemde voordelen belangrijk voor het vertrouwen in de behandeling in Turkije. Maar zijn er nog meer voordelen van ooglaseren in Turkije? Jazeker zijn die er. Als we kijken naar een belangrijk aspect om voor een behandeling in Turkije te kiezen, zijn dat de kosten die het laseren met zich mee brengt. Het laseren van ogen is een persoonlijke keus die vaak berust op de wens scherp te kunnen kijken zonder bril. De kosten hiervan zitten niet in een ziekenfondspakket en komen derhalve neer op persoonlijke kosten. Deze factor leidt ertoe dat men prijzen van het totaalplaatje in het thuisland en Turkije gaat vergelijken. De uitkomst zal U niet verbazen: Turkije biedt vergelijkbare Laserbehandelingen voor een veel gunstigere prijs aan.

Zijn er ook technische voordelen van het laseren van ogen in Turkije?

Onze Trans PRK methode (Transepithiale Fotorefractieve Keratectomie) is een door- ontwikkeling van de klassieke oppervlakte hoornvlies behandeling zoals PRK, LASEK of Epi-LASIK. Hierbij wordt het epitheel met behulp van een laser als het ware afgeslepen. Bij onze methode wordt geen stukje weggehaald van het hoornvlies. Er komen dus GEEN sneetjes in het hoornvlies die bij je oogcontrole duidelijk zichtbaar zouden zijn voor de oogarts. Onze Trans- PRK-No Touch methode is geschikt voor de oogsterkte tussen -10 en +3, en met een cilinder tot 5. Ook bij dun hoornvlies of een onregelmatig oppervlak van het hoornvlies, is de PRK-NO Touch methode de uitgelezen mogelijkheid om de ogen zonder problemen te behandelen.

Wat zijn de voordelen van het ooglaseren in Turkije in vergelijking met andere aanbieders?

In het voorgaande heeft U al kunnen lezen dat wij een uiterst geavanceerde methode toepassen, die zeer vriendelijk voor de ogen is. Daarnaast geven wij U een persoonlijk, een deskundig en

eerlijk advies op grond van Uw gegevens. Ook kunnen we met trots zeggen dat we U hulp bieden met Uw reis naar Istanbul. De behandeling in Turkije van de TransPRK – No Touch Laser zal in Istanbul, in een van de meest bekende oogklinieken plaats vinden.

Al in het begin van het hele proces geven wij informatie over de te verwachte kosten van Uw behandeling, naast natuurlijk alle informatie die U nodig heeft om een beslissing te nemen. Zo komt U nooit voor verassingen te staan!