Wat zijn multifocale implantlenzen?

Multifocale implantlenzen dienen ervoor om van je leesbril en/of van je bril voor de verte af te komen. Het heeft hele grote pluspunten vooral voor mensen die het zat zijn om twee brillen te dragen. Neem contact op met ooglaseren Turkije voor persoonlijk advies.

Het is voor mensen boven de 40 jaar die last hebben van ouderdomsverziendheid. Naarmate men ouder wordt verslechterd het zicht voor dichtbij ook met de tijd. Na een multifocale lensimplantatie heeft men later ook geen behoefte meer aan een staar operatie omdat de eigen lens wordt verplaatst door een kuntlens. Deze lens is voor het leven en men hoeft ze niet meer te veranderen.

Het is heel belangrijk om een goede oogarts te vinden die multifocale lenzen implanteert. De vooronderzoek en het gecentraliseerd plaatsen van de lenzen in de ogen is heel belangrijk.

Wat zijn multifocale implantlenzen en is er een alternatief?

Is er ook een alternatief voor multifocale implantlenzen ?

Sommige mensen vinden het eng om kunstlenzen in hun ogen te krijgen. Hoe kun je dan toch van je leesbril afkomen is er een alternatief ? Ja!

Een hele goede alternatief voor multifocale implantlenzen is een Presbymax laserbehandeling. Deze behandeling is geschikt voor mensen die boven de 40 jaar zijn, (presbyopie) ouderdomsverziendheid, verziend en/of bijziend’ zijn en/of een cilinder afwijking hebben en geen bril willen dragen.

Ne een gedetailleerde vooronderzoek in een laserkliniek die een Schwind Amaris laserapparaat heeft voor presbyopie behandelingen kun je al meteen weten of je geschikt bent voor de behandeling.

Een Presbymax behandeling kan met of zonder flap uitgevoerd worden. De arts zal bepalen welke techniek toepasselijk is. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten en je kunt al meteen goed zien. Er komt geen lapje voor je oog maar je moet wel de druppels goed en op tijd gebruiken die de arts heeft voorgeschreven.

Ooglaseren nu in Istanbul Turkije met de veiligste techniek op de wereld Transprk (No touch methode. Nederlandstalige persoonlijke VIP begeleiding door begeleider die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met nederlandse ooglaserpatienten. Multifocale implantlenzen behandeling door oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Prive transfer luchthaven-hotel en terug bij de behandelprijs inbegrepen met Ooglaseren Turkije. Tel: (0031) – 53 – 302 02 11(7/24 bereikbaar) E: info@ooglaserenturkije.nl