De algemene test bestaat uit het lezen van een letterkaart. Er zijn ook eenvoudigere tests, zoals vingers tellen, handbewegingen en lichtperceptie die men kan gebruiken voor het bepalen van de gezichtsscherpte van baby’s of niet-lezers. Ooglaseren Turkije is de toonaangevende praktijk in Istanbul voor het uitvoeren van oogcorrectie procedures.

Welke opties zijn er om de gezichtsscherpte te verbeteren ?

Bril: Misschien wel de meest traditionele vorm van visie correctie, brillen verbeteren devisie door het buiging van licht. Ze zijn praktisch, betaalbaar en veilig.

Contactlenzen: 
Contactlenzen zijn meer geschikt voor mensen met een actieve levensstijl. Ze werken op dezelfde manier als een bril, maar blijven beter in plaats tijdens fysieke activiteiten. Buiten bezig zijn betekent ook dat u in de zon zult zijn. Contactlenzen laten toe om tegelijkertijd ook een zonnebril te dragen. Er zijn verschillende merken, kleuren en materialen. Het beste is om even naar een opticien te gaan om de beste contactlenzen die voor u van toepassing zijn te vinden.

Correctieve Chirurgie: Correctieve chirurgie van visie verbetert het zicht door het veranderen van de brekingsindex, of de lichtbuigings eigenschappen van het oog. Refractieve chirurgie is een niet cosmetische ingreep maar is zeer functioneel omdat het de afhankelijkheid van brillen of contactlenzen vermindert. Voor velen kan het een volledige onafhankelijkheid zijn van visie corrigerende brillen.

Ooglaseren nu in Istanbul Turkije met de veiligste techniek op de wereld Transprk (No touch) methode.
Nederlandstalige persoonlijke VIP begeleiding door begeleider die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met Nederlandse ooglaser patiënten. Oogarts met meer dan 25 jaar ervaring. Geen wachttijden. Prive transfer luchthaven-hotel en terug bij de behandelprijs inbegrepen met Ooglaseren Turkije. Tel: (0031) – 53 – 302 02 11 (7/24 bereikbaar) E: info@ooglaseren-turkije.nl